29. 4. 2012 09:53 − 2510× − 7

Další soutěž seriálu XRC 2012 s možnou změnou

V současné době máme pro vás kompletně připravenou výše zmiňovanou trať v lokalitě Lesná, Milíře.

Seriál XRC 2012 nabízí další soutěž s názvem XRC RACEDAY LESNÁ 16.6.2012. Vzhledem k nízkému zájmu posádek na 1. soutěž v dubnu jsme nezaháleli a velmi intenzivně pracovali na dvou soutěžích zároveň.

V současné době máme pro vás kompletně připravenou výše zmiňovanou trať v lokalitě Lesná, Milíře. Jde o trať, která svým charakterem přesně vypovídá o faktu, že jedna cesta není stejná v obou směrech. Tato trať nabízí ve směru RZ 1,3,5 rychlejší tempo, avšak ve směru obráceném se stává velmi technicky náročnou.

Přesto máme ještě v záloze další krásnou trať, která dle mého názoru předčí výše zmiňovanou ve všech ohledech (charakter, délka, technická náročnost, atd.). I zde máme vše připraveno a jen čekáme na rozhodnutí majitele případné servisní zóny.

Přihlašovat se můžete od dnešního dne, tj. 28.4.2012 až do neděle 3.6.2012. Zde, prosím, věnujte velkou pozornost ZÚ – zvláštním ustanovením, a to především odst. 6 – Přihlášky a odst. 7 – Startovné.

www.wmr.cz

Komentářů celkem: 7
29. 4. 2012 11:251
0 0
To je stejně děsná kravina, tyhle Valečkovi pseudo závody.. Odjedeš erzetu, zaparkuješ, stojíš tam tři čtvrtě hodiny-při dobrý vůli, pokud se nic nestane (a že se vždy stane) a na studenejch gumách máš letět zpátky a závodit...smajlík
29. 4. 2012 12:192
0 0
Naopak pro mladýho kluka kterej nemá moc peněz je to ideální možnost pro začátek jede třikrát jedním směrem a krásně na sobě vidí jestli zrychluje nebo ne. To všechno za přijatelný peníze. Musí být přece nějaký postup někde začít a pak jít dál.
29. 4. 2012 12:213
0 0
Ajajaj, tady je zase někdo chytrý. Líně se jely okruhově, Jezná se jela okruhově, Dlouhý Újezd se měl jet okruhově. O tomhle závodu víš něco víc?

Nikdo tě to nenutí jezdit, pro tebe jsou jistě určeny lepší závody. Ale podobné závody se v Evropě jezdí běžně, jsou velmi populární, jezdí se na jedné erzetě a všichni jsou spokojení, jezdí se tam i s WRCy apod. Jenže u nás jsou všichni chytřísmajlík
29. 4. 2012 12:354 Upraveno 12:36
0 0
Já si myslím, že naopak tenhle typ soutěže je perfektní, například když chci otestovat auto, nebo se prostě vyblbnout za "pár" korun, tak to nemá chybusmajlík Na jedné RZ můžu měnit nastavení a sledovat, jak to na daném úseku funguje několikrát po sobě. Srovnávat s "velkou" soutěží je nesmysl a myslím, že rozhodně ani není účelem tohohle seriálu konkurovat třeba K4smajlíkA pokud se někomu tyhle soutěže nelíbí, tak mu snad nic nebrání jet mistrák smajlík
P.S. My jedemsmajlík
29. 4. 2012 12:525
0 0
Važený pane, davidlh,
na 100% s Vámi souhlasím. Shacki správně psal, že se snažím vybírat takové tratě, kde se dá uzavřít alespoň celý okruh (servis - start - cil - servis). O to samé jsem se snažil i v případě Lesné, kde se krásný okruh přímo nabízí a dokonce i prodloužení samotné RZ. Bohužel zde jsem narazil na ochranné vodárenské pásmo Lučina a dále pak v případě uzavření celého okruhu bych nutil obyvatele obce Stará Knížecí Huť (navíc oblíbená turistická destinace, začátek ruzných stezek) absolvovat objížďku cca 40km. Což jistě chápete, že se nelíbilo ani Správně silničnímu úřadu ani Polici ČR.
Řeknete, tak vyber jinou trať. Toto je velmi složité, což ukázala i má dřívější výzva, v případě, že naše soutěže se drží v mezích legislativy ČR. Pak se dá také říci, tak to nedělej vůbec. Odpovědi jsou výše.
29. 4. 2012 18:476
0 0
asi jsem se někde překouknul, kde pořádá závody davidlh? Že bych si to mohl srovnat a posoudit. A nebo že by žádné nepořádal?
30. 4. 2012 15:487
0 0
to DAVIDHL: Nejdřív se zamysli, než něco napíšeš... Možná si to rozmyslíš a uděláš lépesmajlík Těhle závodů jsem jel "x" a doufám, že se zase na nějakém svezu... Ať to vyjde Roberte.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!