Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 13. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení ze třináctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Rally Lužické hory 2012.

Rally Lužické hory

Třináctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se letos poprvé zúčastnilo méně než 1000 lidí. Favorizovali jste jezdce s vozy WRC – nejčastěji byl na prvním místě tipován Tomáš Kostka (779x), Roman Odložilík (94x) a v 80 případech jste volili Matthiase Kahleho. I na druhé příčce jste správně tipovali nejčastěji Odložilíka, třetí pozici Tlusťáka jste uhodli na 78 tipech.

KO otázka na třináctou letošní soutěž zněla: Bude alespoň jeden vůz Porsche 911 GT3 mezi Top8? Ano nebo Ne? S vozy Porsche odstartovali do soutěže dva němečtí jezdci Olaf Dobberkau a Maik Stölzel. Hlavně prvně jmenovaný měl být aspirantem na umístění v Top10, ale začátek rally mu moc nevyšel a když se rozjel ve druhé polovině závodu, tak musel odstoupit kvůli požáru jeho vozu. Stölzelovi tratě v okolí Hrádku nad Nisou seděly ještě o něco méně a při druhém průjezdu RZ Bílý Kostel vylomil kolo. Správně má být tedy odpověď NE. Bonusové body bralo 620 z Vás.

Nejúspěšněji na druhou soutěž sprintrally natipoval nick nikamon, který získal 40 bodů. Výherce se může těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro třinácté kolo tipovačky Karel Trojan, zjistíme, že dokázal trefit vítěze Rally Lužické hory a dva jezdce v nejlepší osmičce bez správného umístění. Když k tomu přičteme body za správně zodpovězenou KO otázku, dělá to v součtu 10 bodů.

Zubrův tip na Rally Lužické hory od Karla Trojana
1.KOSTKA Tomáš
2.KAHLE Matthias
3.SÝKORA Jan
4.SEMERÁD Martin
5.TLUSŤÁK Antonín
6.JAKEŠ Miroslav
7.DUNOVSKÝ Václav
8.DOHNAL Jan

Po zveřejnění startovních listin na Tour de Corse a Rallysprint Kopná otevřeme jejich tipovačky. Připomínám také blížící se konec druhé sekce, kdy odměníme průběžně vedoucí trio tipujících plechovkami piva Zubr!

Komentářů celkem: 2
ZED
29. 4. 2012 21:44
0 0
Kurnik, tohle byla už druhá soutěž tipovačky co mi letos utekla :-((((
29. 4. 2012 22:58
0 0
tak to já jsem zase nestihl Argentinu a vyplatilo se smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!