Vyhodnocení 3. kola JNK čtenářské fotosoutěže

Vyhodnocení nejlepších tří snímků z Rally Vrchovina 2012

Z Rally Vrchovina jste nám zaslali 26 soutěžních snímků. Z nich vybírala naše porota, složená ze dvou zástupců redakce a vítězů předchozího kola, nejlepší tři snímky.

Nejvíce hlasů, 4 z 5 možných, získal snímek Michala Delína a stává se tak vítězem třetího kola.


1. místo – Michal Delín, originál zde

Rozhodování o druhém a třetím místě nebylo jednoznačné, neboť fotografií se třemi body bylo více. Nakonec byly vybrány ty fotografie, pro které hlasovali vítězové předchozího kola. A těmi fotografiemi jsou snímky Benjamina Butschella a Radka Rochelta.


2. místo – Radek Rochelt, originál zde


2. místo – Benjamin Butschell, originál zde

Autorům prvních tří fotografií gratulujeme a autora nejlepšího snímku, Michala Delína, prosíme o adresu pro zaslání výhry, kterou je DVD od JNK studia. Všechny tři snímky samozřejmě postupují do finálního kola o fotografii roku a všichni tři autoři se stávají členy poroty ve druhém kole. Zašlete své tipy na 5 nejlepších fotografií z Mogul Šumava Rallye Klatovy 2012 na email pavel.pravda@ewrc.cz

Kompletní výsledky hlasování:

Bylo otevřeno páté kolo z Thermica Rally Lužické hory. Proto neváhejte a zašlete své snímky. Odeslat je můžete do 6.5.2012 do 20:00. Každý může zaslat jeden snímek o rozměru 1200x800 pixelů. Úplně znění pravidel naleznete zde.

Komentářů celkem: 4
2. 5. 2012 08:28
0 0
Z Vysočiny byly v soutěži pěkné fotky, ta první je perfektně technicky čistá, slušelo by jí víc místa vpravo. Dvojka je pěkně akční, bohužel naprosto bez kompozice, stačil rozumńý ořez. Trojce také trošku chybí na kompozici, jinak výborně zvládnutá. V podstatě tedy všem třem fotkách trochu chybí na kompozici, jinak jsou v top zaslouženě.
2. 5. 2012 11:51
0 0
no ta dvojka se měla řezat zcela jasně a mohla bejt parádní. Takhle bych jí odsunul až za třetí.
2. 5. 2012 12:00
0 0
Mně zas na té třetí vadí snad až přílišné pootočení. Vypadá to jako by to auto pádilo na Sněžku.
2. 5. 2012 12:39
0 0
ukázkové středofkysmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!