SMN TV - eWRC.cz
3. 5. 2012 00:17 − 2534× − 4

SMN video – Rally Lužické Hory

Komentované video z Rally Lužické Hory i tentokrát připravil Vladimír Dolejš se štábem SMN TV. Dozvíte se zde mnoho zajímavých informací.

Podívejte se na další video, které připravil Vladimír Dolejš. Tentokrát se svým štábem zavítal na Rally Lužické Hory, která nabídla velkolepou podívanou.

Video si přehrajete kliknutím ZDE

Video si přehrajete kliknutím ZDE

Na další videa SMN TV se můžete podívat ZDE

Komentářů celkem: 4
3. 5. 2012 10:57
0 0
Děkuji pane Dolejš !!!! Prvně jsem viděl pana Malinu, kterého známe všichni jako předjezdce (dokonce byl i na Jänner rally), Dunovský by také nikde jinde nemluvil, jen u vás, zajímavý názor o rozdílu mezi Myšákem a Subaru, Martin Bujáček hezký průjezdy (má to nacvičené z RBR smajlík , kamery byly výborně rozmístěné, protože jsme neviděli jen minuty prachu, .............Houšť - když pojede ještě rychleji, už mu to nepřečtu smajlíksmajlík
3. 5. 2012 16:24
0 0
Paráda - z těchto reportáží se člověk vždy něco nového dozví. Jen je to moc krátké, ale o to víc se těším na Kopnou!smajlík
3. 5. 2012 18:38
0 0
Osobně si myslím, že Poláci a Němci Lužičkám prospěli.
Právě Lukasz Ryznar, při jehož záběrech se mluví o malé sportovní kvalitě, se mi osobně líbil nejvíc z celého pole a jeho průjezdy byly velice dravé.
3. 5. 2012 18:59
0 0
I když ten Kadett vypadá trošku omšele,jak píšeš,kde jsem ho viděl vždy jel na hraně a opravdu se dalo na to dívat.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!