3. 5. 2012 17:06 − 2765× − 3

Pierre Campana před svým domácím podnikem

Pierre Campana se spolujezdkyní Sabrinou de Castelli a vozem Mini Cooper WRC skončil v lednové Rallye Monte Carlo na sedmém místě.

Pierre Campana se spolujezdkyní Sabrinou de Castelli a vozem Mini Cooper WRC skončil v lednové Rallye Monte Carlo na sedmém místě. Od té doby se po něm jakoby slehla zem. Nyní se ale čerstvě sedmadvacetiletý závodník ukáže na Tour de Corse, soutěži zařazené do Intercontinental Rallye Challenge. S Peugeotem 207 S2000 od Munaretta bude obhajovat čtvrtou příčku z loňského ročníku.

"Je to už dlouhá doba od toho, kdy jsem se účastnil MS v Monte Carlu, takže jsem nadšený, že budu závodit na Korsické rally, jedné z mých nejoblíbenějších soutěží. Jsem Korsičan a není nic lepšího než závodit před domácím publikem a vnímat tu atmosféru a podporu. Bude to těžký podnik, ale mám na závod dobré vzpomínky z loňska, kdy jsme skončili na čtvrtém místě. Jsem rád, že jsem opět spojil síly s Munarettem a budu řídit Peugeot 207 se Sabrinou de Castelli, mou spolujezdkyní. Jsem také vděčný za fantastickou podporu od řady firem včetně Perin a Natali Entreprise, ale také za pomocnou ruku od Peugeotu. Jsem vždy rád a poctěn za příležitost předvést svůj talent v soutěži a doufám, že to v kombinaci s výkonem, který jsem ukázal v lednu v Monte Carlu, povede k pravidelným závodním příležitostem v celém roce 2012," doufá v nějaké ucelenější angažmá francouzský mladík.

Třeba mu výsledek ze čtvrté soutěže Intercontinental Rallye Challenge opravdu pomůže. Tour de Corse startuje příští čtvrtek v odpoledních hodinách třemi rychlostními zkouškami.

Komentářů celkem: 3
3. 5. 2012 18:40
0 0
Ze by bylo Tour de Corse nejzajimavejsi letosni zavod IRC ?
3. 5. 2012 21:47
0 0
jak sis dovolil opomenout Barumku?!?!?! smajlík
5. 5. 2012 20:09
0 0
Myslím ze Dani ich tam roztrháá smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!