Výrobce motorových olejů Mogul zve do Českého Krumlova

Do Českého Krumlova míří tuzemská špička včele s posádkou Roman Kresta – Petr Gross, jejímž partnerem je společnost Paramo.

Do Českého Krumlova míří tuzemská špička včele s posádkou Roman Kresta – Petr Gross, jejímž partnerem je společnost Paramo. Jubilejní 40. ročník českokrumlovské rally je dalším podnikem MMČR, kde se bude ADELL MOGUL racing team prezentovat.

Se značkou oleje MOGUL se pojí úspěchy závodníků už druhé století. Samozřejmě, dnešní rally dávno nejsou o tom dojet odněkud někam. Jediným měřítkem jsou časy dosahované na měřených uzavřených úsecích tratě, rychlostních zkouškách….


Roman Kresta ve Škodě Fabia S2000, ve které používá olej MOGUL

Pokrok se zastavit nedá. Co bylo dobré pro motor před sto lety, by v dnešní době neobstálo ani náhodou. Pardubická rafinerie nikdy kontakt se světovou olejářskou špičkou neztratila. „Motorové oleje nezůstávají u komoditních minerálních olejů, ale naopak se zaměřily na nejvýkonnější syntetické a polosyntetické oleje,“ říká vedoucí kontroly a vývoje Parama Jan Pavlík a dále upřesňuje. „Kvalitu olejů MOGUL potvrzují i testy Romana Kresty a Romana Častorala. Spokojenost jezdců s našimi motorovými oleji je navíc puncovaná jejich výsledky v motoristickém sportu.“

To nejlepší z techniky automobilových rally bude k vidění 25. a 26. v Českém Krumlově. O kvalitách Romany Kresty a Petra Grosse není pochyb. Posádka udělá na jihočeských tratích maximum pro co nejlepší výsledek a nejvyšší bodový zisk. Pro fanoušky této posádky připravuje Paramo autogramiádu. Termín bude zveřejněn na www.mogul.cz a www.ewrc.cz.

„Do Českého Krumlova zvu co nejvíce fanoušků rally, která je vždy nádherná jak po sportovní stránce, tak i prostředím a atmosférou. Zároveň děkuji za důvěru všem motoristům, kteří vsadili, sázejí a vsadí na kvalitu tradiční české značky MOGUL,“ říká jménem společnosti Paramo její segment manažer Luboš Krejčík.

Dnes představujeme olej MOGUL 5W-30 EXTREME LFIII. Olej splňuje v dnešní době nejvýkonnější specifikaci dle API SM/CF a firemní specifikace výrobců motorů, jako například VW 504.00/507.00, MB 229.51, FIAT 9.55535-S1, BMW Longlife-04, PSA B71 2290, Porsche C30.


Olej MOGUL 5W-30 EXTREME LFIII

Jedná se o olej typu longlife pro prodloužené výměnné intervaly i pro automobily s filtrem pevných částic. Splňuje požadavky na zvýšenou úsporu paliva a tím i ekologické požadavky při provozu.

Díky plnění výše uvedených firemních specifikací je to olej vhodný nejenom do aut koncernu Volkswagen a ŠKODA-AUTO, ale do širokého portfolia dalších značek automobilů.

Komentářů celkem: 5
5. 5. 2012 23:181
0 0
Když olej, tak MOGUL, když ránu, tak do kul...tak zněla reklama za Komančů a dnes???smajlík
5. 5. 2012 23:402
0 0
Dovolím si jen opravit zavádějící tvrzení - v dnešní době nejvýkonnější specifikace není API SM ale již API SN.
7. 5. 2012 22:003
0 0
to bych chtěl vidět, jak tam má Mogul.Takový nesmysl
9. 5. 2012 20:344
0 0
však se tam nepíše, že to používá na mazání.. třeba to používá na vyvážení vozu smajlík
9. 5. 2012 21:215
0 0
zumpa:upřesním.Tehdy bylo:Když olej tak Mogul,když kopnout tak do gul.smajlíkA nehádej sesmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!