7. 5. 2012 11:24 − 2644× − 0

Vyhlášení výsledků fotosoutěže k 39. Rallye Český Krumlov

Každoroční fotosoutěž ředitelství Rallye Český Krumlov, jíž se pravidelně zúčastňují amatérští i profesionální fotografové, má svého vítěze.

Každoroční fotosoutěž ředitelství Rallye Český Krumlov, jíž se pravidelně zúčastňují amatérští i profesionální fotografové, má svého vítěze. V ročníku k 39. Rallye Český Krumlov zvítězil Jörg Ullmann z Německa.

Necelou stovku soutěžních fotografií dvaceti autorů čekalo hodnocení členů ředitelství a zástupců fotografů. Porota se nakonec shodla, že snímky jednoho autora značně převyšují svou kvalitou ostatní soutěžní fotografie a rozhodla se udělit ve fotosoutěži k 39. Rallye Český Krumlov 2011 pouze první cenu. Hlavní cenu 500,- Kč za soubor tří fotografií získává Jörg Ullmann z Německa. Další ceny vzhledem k horší technické kvalitě soutěžních fotografií nebyly uděleny.

Ředitelství 40. Rallye Český Krumlov 2012 i letos vyhlásilo fotosoutěž na téma „Příprava a průběh 40. Rallye Český Krumlov 2012“. Zúčastnit se může každý, komu se podaří zachytit něco pěkného, zajímavého nebo netradičního v souvislosti s Rallye Český Krumlov. Vypsána je kategorie digitální fotografie a každý soutěžící může do fotosoutěže zaslat nejvýše pět snímků.

1. místo: Jörg Ullmann, Německo

Fotografie ve větším rozlišení naleznete na internetových stránkách www.rallyekrumlov.cz

Další novinky průběžně na www.rallyekrumlov.cz a www.ckmotorsport.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!