Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 14. kola

Dlužíme Vám ještě vyhodnocení ze čtrnáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Tour de Corse 2012.

Tour de Corse

Čtrnáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 1056 lidí. Největším favoritem soutěže byl podle Vás, a co se také ve výsledku projevilo, Dani Sordo. 588 tipujících správně uhodlo jeho prvenství, druhé místo Kopeckého jste správně tipli ve 259 případech (častěji jste na 2. příčce tipovali Mikkelsena – 485x). 3. místo Campany jste správně odhadli jen ve 4 případech.

KO otázka na čtrnáctou letošní soutěž zněla: Dokáže Daniel Sordo zvítězit alespoň na 5 RZ? Ano nebo Ne? Španělský závodník nezajel během soutěže horší než 4. čas, první místa si připsal ale "jen" tři. Správná odpověď na KO otázku je tedy NE. 215 z Vás bralo bonusové body, 682 tipujících o ně naopak přišlo.

Nejúspěšněji na čtvrtou soutěž IRC natipoval nick bambous, který získal 26 bodů a může se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro čtrnácté kolo tipovačky Florian Gonon, zjistíme, že dokázal trefit 6 lidí v Top 8, plusové body má ale jen za trefení prvního místa Sorda. Musíme ale také odečíst čtyři body za nesprávně zodpovězenou KO otázku. Výsledkem je podprůměrný bodový zisk – 6 bodů.

Zubrův tip na Tour de Corse od Floriana Gonona
1.SORDO Dani
2.MIKKELSEN Andreas
3.BOUFFIER Bryan
4.KOPECKÝ Jan
5.CAMPANA Pierre
6.BASSO Giandomenico
7.ARZENO Mathieu
8.BREEN Craig

Již nyní můžete tipovat na Acropolis Rally.

Připomínám ještě jednou, že nám skončila druhá sekce, kdy budou tři průběžně nejúspěšnější tipující odměněni plechovkami piva Zubr. Vzhledem k rovnosti bodů na 3. místě jsme se rozhodli odměnit oba tipující. Všichni čtyři si pivo mohou vyzvednout v servisní zóně na Rally Český Krumlov. Pro bližší instrukce nás, prosím, kontaktujte na redakčním emailu.

Odměnění tři tipující po 15. kole
1.teletv216 bodů30 plechovek piva Zubr
2.pa.vouk214 bodů20 plechovek piva Zubr
3.frantaoulehla213 bodů10 plechovek piva Zubr
3.radimsep213 bodů10 plechovek piva Zubr
Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!