14. 10. 2005 00:00 − 2308× − 2

Sarrazin se těší na domácí soutěž

Stephane Sarrazin se na domácí Tour de Corse velmi těší – poprvé tam pojede jako člen továrního týmu.

Stephane Sarrazin se na domácí Tour de Corse velmi těší – poprvé tam pojede jako člen továrního týmu.

Stephane Sarrazin stále platí za asfaltového specialistu, ostatně kvůli tomu ho pro letošek angažovalo vedení stáje Subaru po několika loňských výborných výkonech za volantem soukromé Imprezy. Stephane se na domácí soutěž velmi těší, vždyť loni zde skončil šestý. Pravdou ale je, že na jeho loňském Subaru byly pneumatiky Michelin, kdežto letos pojede s Pirelli. Poslední testování ve Španělsku ho ale, stejně jako Solberga, naplňuje optimismem.

„Testovali jsme pneumatiky, zavěšení i nastavení samotného podvozku a našli jsme několik zlepšení. Korsickou soutěž znám z loňska a jsem rád, že pojedu zase. Věřím, že tu můžeme dosáhnout dobrého výsledku, protože už v Německu jsme se přiblížili Peugeotu a Citroenu. Pojedu na 100 procent. Doma budu mít mnoho fanoušků, což pro mě bude velmi vzrušující.“


Stephane Sarrazin na trati Rally Deutschland 2005

Šéf Subaru David Lapworth uvedl, že by nebyl překvapen, kdyby byl Sarrazin na Korsice rychlejší než jeho stájový kolega Petter Solberg.

„Stephane stále ještě nemá dostatek zkušeností na úrovni MS, ale tuhle soutěž už jel a zná ji lépe, než jakoukoliv jinou soutěž, kterou letos absolvoval,“ říká Lapworth. „Má za sebou velkou dávku testů, při kterých se dobře seznámil s autem i s pneumatikami a získal tak sebevědomí. Klidně může skončit na stupních vítězů.“

Převzato z www.wrc.com

Komentářů celkem: 2
TŘISESTRY
14. 10. 2005 13:531
0 0
myslím, že to u subaru trochu přechválili. 1. petr ho udělá a 2. ani tank subaru nedokáže urazit tamní patník bez vážnějšího poškození.hlavně at je to pěkný závod se štasným koncem pro nás.
Anonym IP:213.226.136.162
15. 10. 2005 22:212
0 0
kull
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!