14. 5. 2012 10:50 − 2387× − 0

Uzávěrka přihlášek na jubilejní Krumlov již v úterý

Jubilejní 40. ročník Rallye Český Krumlov se rychle blíží a jezdci, kteří se zatím nepřihlásili, mají k dispozici poslední dva dny.

Jubilejní 40. ročník Rallye Český Krumlov se rychle blíží a jezdci, kteří se zatím nepřihlásili, mají k dispozici poslední dva dny. Uzávěrka přihlášek je totiž stanovena na úterý 15. května, kdy se úderem půlnoci uzavře seznam přihlášených všech vypsaných klasifikací.

Již nyní pořadatelé z ÚAMK Automotoklubu Rallye Český Krumlov spolu s organizátorem ČK motorsport s.r.o., evidují přihlášky prakticky celé špičku domácího šampionátu Mediasport MMČR v rally i historického národního šampionátu. Datum uzávěrky přihlášek je záměrně až po Kopné, aby soutěžící dostali čas myslet na další rallye i administrativu až po náročném víkendu.

Posádky tříd 7, 8, 9 a 10, které se řádně přihlásí a včas zaplatí, stále čeká bonus v podobě pětilitrového balení závodního oleje MOGUL 5W-50 EXTREME Sport. Dárek dostanou v pátek při přejímce na výstavišti v Českých Budějovicích.

Po uzávěrce současně dojde k výběru přihlášených vozidel do soutěže Rallyelegend Show, která má svoje kvalitativní i množstevní omezení.

V itineráři soutěže jsou známé úseky Rožmitál, Svatý Jan, Malonty, ale i nově sestavené Bohdalovice, polookruhové Lipno či poprvé v protisměru Kohout. K tomu všemu připočtěme bohatý program na českobudějovickém výstavišti se shakedownem, páteční i sobotní superspeciálkou a servisní zónou otevřenou pro soutěžící od čtvrtečního podvečera. Divácké vstupenky na výstaviště budou samozřejmě slosovatelné, pro šťastné výherce je připraveno mnoho opravdu hodnotných cen.

Další novinky průběžně na www.rallyekrumlov.cz a www.ckmotorsport.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!