Mikkelsen: Body z Korsiky mohou být ještě hodně cenné

Andreas Mikkelsen dokončil Tour de Corse na páté příčce. O lepší umístění jej připravil defekt po kontaktu s telegrafním sloupem.

Andreas Mikkelsen dokončil Tour de Corse na páté příčce. O lepší umístění jej připravil defekt po kontaktu s telegrafním sloupem. To se událo na rychlostní zkoušce číslo 5, paradoxně o další čas přišel při druhém průjezdu stejné vložky – znovu kvůli defektu.

"Přijeli jsme na Korsiku, abychom se pokusili získat dobrý výsledek, a po našem incidentu ve druhém dnu rally jsme jej i dosáhli. Do té doby jsme bojovali s Danim, a když jsem viděl jeho předchozí výsledky na asfaltu, tak bylo dobré pro mě s ním bojovat, ukázal jsem, že mohu jet na asfaltu jako on. Poté, co jsme ztratili hodně času, to bylo o tom, získat co největší počet bodů a body za páté místo jsou určitě cenné. Body, které jsme zde na Korsice získali, mohou být cenné na konci sezóny – loni určitě byly," vzpomíná na loňské šesté místo, které letos o jednu pozici vylepšil, Andreas Mikkelsen.

Mikkelsen si i nadále udržuje první místo v hodnocení jezdců, po Tour de Corse má náskok 13 bodů na Jana Kopeckého.

Komentářů celkem: 2
15. 5. 2012 21:331
0 0
Člověk by spíš řekl, že se k titulu počítaj jen bedny, jsem si jistej, že se na konci bude Andreasovi nějakej pátej flek škrtat. smajlík
Ifo
16. 5. 2012 09:182
0 0
Buďto byl ten sloup už dost zpráchnivělý, anebo je to autíčko fakt odolný. smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!