16. 5. 2012 10:39 − 2438× − 0

Šestice posledních Motormixů čeká na internetu

Motoristický televizní magazín Motormix nabízí od úvodu letošního roku nikoliv dva, ale hned šest posledních dílů.

Motoristický televizní magazín Motormix nabízí od úvodu letošního roku nikoliv dva, ale hned šest posledních dílů na oficiálních internetových stránkách pořadu www.tvmotormix.cz nebo také www.motormix.cz. V každém z těchto dílů je tradičně několik různých reportáží, obvykle z různých akcí a z různých motoristických disciplín.

„V posledních dílech je možné vidět mimo jiné Baja Italia, která se letos opět ponořila i do atraktivních a vyhlášených brodů, či úvodní letošní trucktrial na dřívějším tankodromu v Milovicích nebo start autokrosové sezóny v Humpolci. Dále pak Valaškou rallye, Rallye Vrchovina, či Lužickou rallye. Nechyběl ani závod Freestyle nebo Motosalon v Brně, Dále Brněnský Drak, který odstartoval novou vrchařskou sezónu, či rakouský Rechberg, závod ME do vrchu. Neméně atraktivní byla i reportáž ze závodů ledové ploché dráhy, či z motoskieringu, autoskieringu nebo také ze závodů sněhových skůtrů. Motormix přinesl také novinky k právě odstartovanému evropskému šampionátu trucků i řadu dalších reportáží,“ naznačuje a zve tradiční i nové diváky šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.

Odkazy na stažení posledních dílů pořadu ZDE: duben03
duben02
duben01
brezen01
brezen02

Stačí kliknout na tlačítko play nebo „ulož jako“. MotorMIX je jinak také vysílán v lokálních a regionálních televizích v různých městech celé republiky. Brzy se pak na stejném místě v sousedství posledních dílů objeví nejnovější květnový díl.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!