16. 5. 2012 14:03 − 2670× − 2

RallyShow je poprvé dvoudenní

Největší rally show střední Evropy přivítá 9. a 10.6.2012 mistry motorsportu na okruhu CzechRing v Hradci Králové.

Největší rally show střední Evropy přivítá již 9. a 10.6.2012 mistry českého motorsportu i světové automobilové legendy na závodním okruhu CzechRing v Hradci Králové. Pátý ročník jedinečné akce RallyShow nabídne teamům a fanouškům poprvé dva adrenalinové dny za sebou. Sobota bude patřit převážně formulím a okruhovým vozům všech generací a tříd. Nebudou chybět ani sportovní vozy ani historické legendy známe ze světových okruhů. Svoji eleganci předvedou také veteráni v kontrastu s nejnovějšími modely světových výrobců automobilů. V sobotním programu nebudou chybět dvě rychlostní zkoušky s přeskokem mostu a hned v úvodu dne kaskadérské vystoupení Pavla Vika s jeho Hondou CBR. Paralelně s děním na okruzích i offroadové dráze bude sobota patřit soutěži MISS Autosport 2012, ve které bude soutěžit deset finalistek o přízeň diváků v atraktivních soutěžích (např. závod motokár a sexy myčka). Vyvrcholením prvního dne bude právě volba MISS a nebude chybět ani ocenění nejhezčí hostesky nebo modelky nominované jednotlivými autosalony nebo teamy. V tento čas budou již přijíždět teamy z Rally Krkonoše a večer bude malá afterparty pro V.I.P., partnery, jezdce, teamy, vystavovatele, hostesky a samozřejmě finalistky MISS Autosport.

Neděle bude více v režii rally na duální trati. Většina programu bude patřit právě rallyovým a autokrosovým speciálům, které se budou utkávat na paralelní dráze s přeskokem mostu. Piloti s vozy tříd WRC, B, S2000 a dalšími speciály budou opět jezdit na samé hraně Newtonových zákonů. Přehlednost a atraktivita trati umožní fanouškům vidět z jednoho místa stovky úžasných průjezdů, vstoupit do depa a prohlédnout si techniku z bezprostřední blízkosti. Pro teamy představuje RallyShow jedinečnou příležitosti svést své partnery a přátele v bouřlivé atmosféře před zraky tisíců diváků a poděkovat za podporu jim i svým fanouškům. Také v neděli budou na okruhu kroužit formule a okruhová a sportovní auta. Autosalony a historické vozy si v neděli vyzkoušejí dokonce duální trať.

V průběhu celého víkendu bude možné obdivovat vystavené modely vozů z produkce světových automobilek. Součastně s RallShow proběhne nevětší autosalon východních Čech, AutosalonShow 2012, na kterém se prezentují nejvýznamnější východočeské autosalony. Ani příznivci jedné stopy nebudou ošizeni o současné i historické motocykly. V obou dnech proběhnou další paralelní programy pro děti a dospělé, v provozu bude offroad trať, půjčovna motokár, lety vrtulníkem, trucktrial show a další atrakce. Expozice nabídne také nářadí pro servisy a dílny, prezentovat se budou také výrobci a dovozci dílů a pneumatik pro motorsport.

Komentářů celkem: 2
16. 5. 2012 15:54 Upraveno 15:57
0 0
"jedinečnou příležitost svést své partnery a přátele v bouřlivé atmosféře před zraky tisíců diváků..." smajlíksmajlíksmajlík
16. 5. 2012 16:18
0 0
JanO: No a?smajlík Je Máj, lásky čas smajlíksmajlík
PS: Hodil by se jinší smajlík, ale nejni ho tu...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!