17. 5. 2012 15:40 − 2853× − 2

Jak lze komentovat pod články?

Protože se často ptáte, jak psát komentáře pod články, rozhodl jsem se to pro jistotu sepsat veřejně.

Protože se často ptáte, jak psát komentáře pod články, rozhodl jsem se to pro jistotu sepsat veřejně.

V první řadě bych chtěl říct, že velmi stojíme o vaše názory. Pokud jsou slušné, k věci a smysluplné, jsme za ně rádi. Nemáme naopak rádi komentáře neslušné, nesmyslné a někoho urážející nebo napadající. Je třeba uvědomit si, že proti nařčení se nelze tady bránit a my nejsme ti, kdo by měli rozhodovat o tom, kdo má pravdu. Osobní spory si řešte někde jinde, na to tady nejsme zvědaví ani my, ani ostatní čtenáři.

A teď už k tomu, jak se lze dostat k možnosti psát. V první řadě je třeba mít účet, který si zřídíte na fóru. Odkaz najdete buď na fóru nebo na podstránkách eWRC.cz, když vpravo nahoře kliknete na odkaz registrace.

Pak musíte chvilku počkat na aktivaci účtu. Původně to bylo děláno automaticky přes potvrzení zaslané mailem, vzhledem k množství spamerů jsme ale přešli na ruční schvalování.

V okamžiku, kdy máte aktivovaný účet na fóru, můžete vesele psát do fóra a tipovat v tipovačce. Pokud chcete psát i pod články (nebo pod online výsledky), je třeba se přihlásit na stránkách eWRC.cz a provést dodatečnou registraci pod plným jménem. Opět na registrační stránce (musíte se samozřejmě přihlásit) vyplníte vaše jméno a příjmení a odešlete. Po další aktivaci z naší strany pak získáváte přístup ke komentování článků, fotek i online výsledků.

Často se stává, že místo reálných jmen uvádíte nesmysly. Skutečně nevěřím tomu, že se někdo jmenuje "Kurt Kombajn" nebo "Zvědavá Marie". Taková jména skutečně nemůže schválit. Leckdo možná namítne, proč trváme na zadávání skutečných jmen. To proto, že nechceme podporovat naprosté anonymy, kteří si pak dovolí psát neskutečné věci. Když už je vidět vaše skutečné jméno, diskuse nabírá přeci jen vyšší úroveň. Pokud někdo v minulosti udělal tu chybu, že místo skutečného jména zadal nějaký nesmysl a nebyl tak schválen, může se mně ozvat mailem a něco s tím uděláme.

Věřím, že teď je to již všem jasné, pokud ne, tak pište mailem, protože tady pod článkem asi nemůžete:)

Komentářů celkem: 2
20. 5. 2012 20:50 Upraveno 20:50
0 0
Pořád nemůžu přijít jak na to smajlík
22. 5. 2012 16:26
0 0
smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!