Rally Tríbeč: Topoľčany v pátek ožijí čilým ruchem

Tríbečská rally je velkou událostí nejen pro soutěžní jezdce a fanoušky rychlých kol, ale i pro město Topoľčany a jeho obyvatele.

Jaro Melichárek, Grzegorz Grzyb, Jozef Béreš, Igor Drotár, ale také Peter Gavlák, Tomáš Ondrej, Maciej Rzeznik, Martin Bujáček či Roman Michalík. To je jen krátký výčet více či méně známých soutěžních jezdců, kteří se o nadcházejícím víkendu utkají o přední umístění na XIII. ročníku Rally Tríbeč v Topoľčanech.

Tríbečská rally je velkou událostí nejen pro soutěžní jezdce a fanoušky rychlých kol, ale i pro město Topoľčany a jeho obyvatele. Organizátoři soutěže ze společnosti Melico, s.r.o. proto nemyslí pouze na sportovní stránku a rádi by upoutali také pozornost těch, jež nejsou nakaženi vůní benzínu. Páteční slavnostní zahájení závodu i sobotní soutěžní den budou proto doprovázeny bohatým doprovodným programem, na který by všechny motoristické nadšence, ale i obyvatele Topoľčan, organizátoři rádi pozvali.


Foto: Jiří Dokulil

Vše začne v pátek v 17 hodin odpoledne, kdy na pódiu před Společenským domem v Topoľčanech vystoupí hudební skupina FISCHING STRIP. Od 18:00 hod se žezla chopí známý moderátor a motoristický novinář Alexander Štefuca, který na startovní rampě představí soutěžní posádky a jejich vozy. Představení bude mít vzestupný průběh – od posádek s nejvyššími startovními čísly se show dostane až k největším favoritům. Tečkou za pátečním programem se pak ve 20 hodin stane vystoupení hudební skupiny Ascalona.

Hlavním bodem sobotního dne je závodní program, skládající se z devíti rychlostních zkoušek na úsecích RS Tríbeč, Jankov vŕšok a Topoľčany. V mezerách mezi průjezdy topoľčanským městským okruhem se mohou diváci těšit na motocyklový klub Goldwing Slovakia a vystoupení hudební skupiny Triamera. Slavnostní tečku za soutěží pak obstará vyhlášení výsledků, doplněné o rozdílení cen, které se uskuteční na cílové rampě před budovou ředitelství soutěže (od 17:00 hod SRP, od 17:30 hod MSR).

Rozpis doprovodného programu je zveřejněn na odkazu: www.rallytribec.sk/program.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!