26. 5. 2012 00:41 − 2443× − 0

RZ 4 zastavena, Kopecký ve vedení

Deset vteřin ztrácí na vedoucího jezdce druhý v pořadí Roman Kresta navigovaný Petrem Grossem startující rovněž s vozem Škoda Fabia S2000.

Po druhé sekci první etapy, která obsahovala tři rychlostní zkoušky (Bohdalovice, Rožmitál a Ján) je ve vedení 40. Rallye Český Krumlov posádka Jan Kopecký a Pavel Dresler startující s továrním vozem Škoda Fabia S2000.

Rovných deset vteřin ztrácí na vedoucího jezdce druhý v pořadí Roman Kresta navigovaný Petrem Grossem startující rovněž s vozem Škoda Fabia S2000. Na celkovém třetím místě po čtvrté rychlostní zkoušce figuruje Václav Pech s Petrem Uhlem, startující s vozem Mini John Cooper Works S2000, když na vedoucího Jana Kopeckého ztrácí dvacet devět sekund.

V hodnocení Mistrovství ČR v rally historických automobilů vede Miroslav Janota s Lukášem Vyoralem, kteří startují s vozem Opel Kadett Coupe. Bohužel nedošlo na avizovaný souboj Miroslava Janoty s Ernstem Harrachem, protože rakouská posádka Harrach / Kölbach odstoupila po úvodní rychlostní zkoušce kvůli poruše motoru. Na druhém místě je po čtyřech měřených úsecích Jan Krejča a Pavel Šárka se Škodou 130 LR. Na třetím průběžném místě je opět vůz Škoda 130 LR, ale s posádkou Jiří Šubrt a Jan Jonák.

Mladý Václav Kopáček startující se žlutým Subaru Impreza Sti ulomil kolo při prvním průjezdu Rožmitálem. Čtvrtá rychlostní zkouška Ján 1 byla zastavena po havárii startovního čísla 42 a pro zbytek posádek byla zrušena a bude jim přidělen náhradní čas.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!