26. 5. 2012 07:14 − 2489× − 4

První etapa v režii Jana Kopeckého

Sedm rychlostních testů a sedm nejlepších časů, taková byla páteční vizitka Jana Kopeckého na 40. Rallye Český Krumlov.

Sedm rychlostních testů a sedm nejlepších časů, taková byla páteční vizitka Jana Kopeckého na 40. Rallye Český Krumlov. Druhý čas zajel na poslední zkoušce dne stejně jako při prvním průjezdu Václav Pech, třetí dílčí pozicí si náladu vylepšil Jaromír Tarabus, který se tak v absolutním pořadí posunul o čtyři desetiny sekundy na páté místo před Václava Dunovského. Celkově druhý Roman Kresta se tentokrát za tmy musel spokojit 'až' se čtvrtou příčkou. Ve třídě 3 se dá zítra očekávat napínavý souboj mezi momentálním lídrem Jaroslavem Orsákem a druhým Martinem Semerádem. Třetí Daniel Běhálek má vteřinu k dobru na čtvrtého Jana Jelínka.

Ve dvoukolkách odstartuje do druhé etapy s komfortním náskokem Jan Černý, za příbramským mladíkem na druhé a třetí pozici figurují zkušení matadoři Emil Triner a Josef Peták.

RZ 5 Bohdalovice 2: Pátá zkouška prakticky kopírovala průběh předchozích testů. Vítězem se opět stal Jan Kopecký před Romanem Krestou a Václavem Pechem. Čtvrtý čas zajel Václav Dunovský, pátý Jaroslav Orsák opět lehce zvýšil svůj odstup na čele klasifikace produkčních vozů před Martinem Semerádem. V dvoukolkách opět dominoval Jan Černý, druhý Emil Triner zajel čas o desetinu rychlejší než Josef Peták.

RZ 6 Rožmitál 2: Za nejrychlejší dvojící pilotů Fabií S2000, tedy Kopeckým a Krestou, zajel na předposlední zkoušce první etapy třetí dílčí čas Jaroslav Orsák, čtvrtý byl Martin Semerád před Václavem Dunovským. Smůlu měl Václav Pech, který dostal zhruba v polovině testu defekt levého zadního kola a ztratil 41 vteřin. Ještě větší ztrátu (53.4 sekundy) si na své konto připsal Jaromír Tarabus, když motor jeho vozu jel pouze na tři válce.

Další novinky průběžně na www.rallyekrumlov.cz a www.ckmotorsport.cz.

Komentářů celkem: 4
26. 5. 2012 07:22
0 0
honzo drzim palce at vyhrajes i dnes vsecky RZ smajlíkRoman jede taky hezky zaslouzi si byt druhy .... smajlík Go Kopecky Gosmajlík
26. 5. 2012 08:25
0 0
Honza prostě jede jinou ligu! Je vidět, že má letos super formu a to nejenom u nás ale i v IRC smajlík
26. 5. 2012 09:19
0 0
Honza ma hrozne moc najezdeno, nemusi se do toho porad znovu dostavat. Navic tovarne pripravene auto. Roman dela co muze a jedou oba silenou kladu, ale prvni misto je uz proste rezervovane. pekna rally. I souboje v jinych tridach, vykon Trinera nebo Vrkoslav-Chentre, proste parada.
26. 5. 2012 10:53
0 0
Rally stár je pro mě Vená Dunovský už na kopné jel parádně. Ale kdo by řekl že bude kousíček od Tarabuse ? smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!