26. 5. 2012 07:17 − 2556× − 0

Další MotorMix nabízí Rallye Revival, vrchařský Rechberg…

Další MotorMix nabízí Rallye Revival, vrchařský Rechberg i okruhový úvod sezóny na Hungaroringu.

Televizní magazín Motormix nabízí ve svém zatím posledním dílu tradičně pestrou směsku příspěvků z různých motoristických disciplín – od rallye, přes závody na okruzích po závody do vrchu. Na oficiálních internetových stránkách pořadu pak je snadno ke stažení hned šestice posledních dílů tohoto pořadu.

„V květnovém dílu se ohlížíme za Rallye Praha Revival pro vyznavače historických závodních vozů i za Lužickou rallye, kterou vyhrál suverénně Tomáš Kostka. Rozjel se rovněž český okruhový šampionát, i když letos bez tradiční Jarní ceny Brna. Začátek sezóny se tak tentokrát konal na maďarském Hungaroringu, přičemž na téma okruhových automobilových závodů v Brně a jejich úbytku hovoříme s ředitelkou Masarykova okruhu Ivanou Ulmanovou. Zmíníme také premiérový závod WTCC na Slovakia Ringu, kde již velmi brzy ( o druhém červnovém víkendu!!) budou závodit gétéčka. Mimochodem – právě o vstupenky na tento prestižní závod FIA GT1 se právě nyní mohou fandové s Motormixem snadno zasoutěžit! Na závěr pořadu se ještě podíváme na vrchařské ME na rakouský Rechberg, kde se dařilo i hned několika českým závodníkům. Atraktivní jistě je i reportáž ze Zámeckého vrchu v Náměšti nad Oslavou, kde se exhibičně představil také David Vršecký se závodní Buggyrou,“ vypočítává nejzajímavější příspěvky šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.

Odkazy na stažení posledních dílů pořadu ZDE:

www.motormix.cz/video/motormix_kveten01.wmv
www.motormix.cz/video/motormix_duben03.wmv
www.motormix.cz/video/motormix_duben02.wmv
www.motormix.cz/video/motormix_duben01.wmv
www.motormix.cz/video/motormix_brezen02.wmv
www.motormix.cz/video/motormix_brezen01.wmv
atd.

Stačí vždy kliknout na tlačítko play nebo „ulož jako“. MotorMIX je jinak také vysílán v lokálních a regionálních televizích v různých městech celé republiky.

„Již brzy se pak na v televizi i na internetu objeví další díl, kde se diváci mohou těšit na rakouskou Bosch rallye ( i s několika karamboly), na tuzemský autokrosový šampionát v Nové Pace a na nedávnou Kopnou, kterou vyhrál suverénně Roman Kresta, zatímco Tomáš Kostka předvedl velkou havárii. Podíváme se i na rozbahněný autokros do Radče a ještě jednou na Zámecký vrch,“ doplňuje Pavel Jelínek.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!