Janota s Vyoralem vítězi 40. Rallye Český Krumlov

Soutěžící v rámci Mistrovství ČR v rally historických automobilů mají již 40. Rallye Český Krumlov za sebou.

Soutěžící v rámci Mistrovství ČR v rally historických automobilů mají již 40. Rallye Český Krumlov za sebou. Posledním měřeným úsekem bylo Lipno (historické automobily tuto rychlostní zkoušku jely pouze jednou).

Miroslav Janota s Lukášem Vyoralem s vozem Opel Kadett Coupe, zvítězili v jubilejním 40. ročníku populární českokrumlovské soutěže systémem start – cíl, protože se ujali vedení v soutěži hned v úvodním měřeném testu a až do cíle vedoucí příčku neopustili. Na své soupeře najeli náskok celkem 4:12,8 minuty a vyhráli všechny rychlostní zkoušky v soutěži. Bohužel nedošlo na avizovaný souboj o vteřinky s Ernstem Harrachem a jeho silným Mitsubishi, rakouský jezdec se potýkal s technickými problémy svého auta. Na druhém místě v hodnocení historických automobilů dorazila posádka Jan Krejča a Pavel Šárka se Škodou 130 LR. Bronzová pozice patří Michalu Hylánovi a Martinovi Mikulkovi se Škodou Favorti 136 L.

Další novinky průběžně na www.rallyekrumlov.cz a www.ckmotorsport.cz.

Komentářů celkem: 1
27. 5. 2012 10:011
0 0
Do Krumlova jsem jel hlavně kvůli Mírovi,a ten jak jinak,nezklamal,všude jeho průjezdy nad zdravým rozumem,prostě nádhera,jen škoda jak to nakonec dopadlo.... smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!