Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 16. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z šestnáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Rally Acropolis 2012.

Rally Acropolis

Šestnáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 1104 lidí. Nejčastěji jste označili za vítěze tradičně Sebastiena Loeba (762 tipů), druhý ve Vašich tipech byl Jari-Matti Latvala (158 tipů), 112 z Vás věřilo Petterovi Solbergovi. S Loebem jste měli pravdu, druhé místo Hirvonena se podařilo odhadnout 367 tipujícím, třetí místo Latvaly bylo na 251 tipech.

KO otázka na šestnáctou letošní soutěž zněla: Bude vedoucí posádka po RZ9 i vítězem soutěže? Ano nebo Ne? Po rychlostní zkoušce číslo 9 byl ve vedení soutěže Sebastien Loeb. Do konce Acropolis Rally nedal konkurentům šanci a z prvenství se mohl radovat i v cíli závodu. Správně je tedy odpověď ANO a 343 tipujících si polepšilo o 4 body.

Nejúspěšněji na šestou soutěž MS natipoval opět nick Zikius, který zvítězil už ve 12. kole. Tentokrát získal 46 bodů a může se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro šestnácté kolo tipovačky Toshi Arai, zjistíme, že dokázal trefit 4 lidí v Top 8, plusové body však záskává jen za umístění Loeba. Musíme také odepočíst další body za nesprávně zodpovězenou KO otázku. Výsledkem je zisk pouhých tří bodů.

Zubrův tip na Rally Acropolis od Toshi Araie
1.LOEB Sebastien
2.LATVALA Jari-Matti
3.HIRVONEN Mikko
4.NOVIKOV Evgeniy
5.SOLBERG Petter
6.TÄNAK Ott
7.AL-ATTIYAH Nasser
8.PROKOP Martin

Po zveřejnění startovní listiny na Rally Krkonoše spustíme její tipovačku.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!