31. 5. 2012 10:25 − 2683× − 0

Organizace servisního areálu Popice při hustopečské soutěži

Agrotec Petronas Syntium rally Hustopeče se neúprosně blíží.

AGROTEC PETRONAS Syntium rally Hustopeče se neúprosně blíží. Ve dnech 22. – 23. června 2012 budou soutěžní posádky bojovat o další mistrovské body MMČR a PČR na jihomoravských tratích.

Po loňských komplikacích s průjezdností servisního areálu se organizační tým pro letošní ročník rozhodl k řešení situace a měsíc před soutěží vydal jasná pravidla chodu servisního areálu. Servisní areál bude při AGROTEC PETRONAS Syntium rally Hustopeče rozdělen na dvě části. Servis vozidel účastníků MMČR bude probíhat, stejně jako loni, na popickém letišti. Servis účastníků PČR je situován do areálu společnosti Agrotec.

„Nechystáme žádná zásadní opatření ve vztahu k pohybu diváků v servisních areálech. V případě popického servisu jsme však přistoupili k oddělení provozu diváků a jízdní trati soutěžních vozů. V tomto případě je důvodem loňská nedisciplinovanost některých návštěvníků, kteří i přes pokyny pořadatelů odstavovali svá vozidla tak, že hrozil pozdní příjezd soutěžících do časové kontroly. Pro mne, jako stále aktivního spolujezdce, je nepředstavitelná situace, kdy posádka bojující na trati o desetiny, obdrží penalizaci třeba 20 sekund jenom kvůli tomu, že někdo ignoruje pokyny pořadatele a blokuje komunikaci. Takový divák je totiž z naší strany nepostižitelný, ale posádka může přijít o výsledek podložený investicí nemalé finanční částky,“ vysvětluje ředitel soutěže Rudolf Kouřil.

Informace o provozu jsou ke stažení zde

Pořadatelé AGROTEC PETRONAS Syntium rally Hustopeče i nadále nabízí posádkám ve třídách 7, 8, 9 a 10 nižší vklad. Ten je na úrovni startovného dvoudenního podniku PČR, konkrétně 8.500,- Kč (+ DPH + pojištění). Uzávěrka přihlášek je 11. června 2012.

Více informací k AGROTEC rally Hustopeče k soutěži hledejte na oficiálních stránkách www.agrotecautoklub.cz, případně na AGROTEC Rally Hustopeče v sociální síti facebook.com.

Uzavírky komunikací v okolí Hustopečí ke stažení zde.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!