Fiesta Cup 2012: Bečov n.Teplou – jediný závod do vrchu

Fiesta Cup bude startovat na nejdelší trati v seriálu EddaCup – na 5.200m dlouhém kopci, který se jede 28-29.7 2012.

FiestaCUP bude startovat na nejdelší trati v seriálu EddaCup – na 5.200m dlouhém kopci, který se jede 28-29.7 2012.

V předchozích dvou letech startoval Fiesta CUP převážně na tratích rallye podniků a v závodech na okruzích. Závody do vrchu, v různých seriálech, byly spíše výjimkou než pravidlem. Pro sezonu 2012 je možné startovat prakticky jen v jednom závodě do vrchu, ale ten bude stát skutečně za to. V rámci seriálu EddaCup byl totiž vybrán závod na nejdelší trati z celé sezony. Tím závodem je Bečov nad Teplou-Krásno, který má trať dlouhou 5.200m.

Závody automobilů do vrchu ze seriálu Edda Cup, jsou jedním z neobsazovanějších českých závodních seriálů. Není neobvyklé, že se na start postaví stovka závodníků. Prakticky v každé ze závodních kategorií od sériových aut až po veterány je vždy zajímavá „závodní“ konkurence. Fiesta CUP zde bude startovat jako samostatná třída. Pro možnost porovnání, budou ale výsledky Fiest evidovány také ve třídě E1-1400. Pro uvedený závod bude ARTFordSPORT Plzeň nabízet nejen speciály Fiesta 1,3Cup, ale k dispozici budou i další speciály – Ford Puma1,7Sport, Ford Puma 1,7Kit, Ford Fiesta2.0AFS a také Ford Fiesta1,6ST. Takže kdo bude chtít vyzkoušet ovládání silnějších speciálů, i ten má možnost. Trať závodu, která je vedena od obce Bečov nad Teplou a končí kousek před obcí Krásno, je nejen nejdelší, ale také zřejmě jedna z nejrychlejších. Svoji délkou 5.200m už spíše připomíná délku RZ v rallyesprintech a také svým profilem, kdy se střídají technické pasáže s těmi velmi rychlými, je to zajímavé svezení. A protože každý jezdec absolvuje v průběhu závodního víkendu 9 jízd, je to celkem 47 ostrých závodních kilometrů. Pro všechny zájemce je důležitou otázkou samozřejmě cena. Pronájem je připraven na celý závodní víkend, který obsahuje dva samostatné závody – sobotní a nedělní. Systém bude nastaven tak, že vozidlo bude možné pronajmout jako sóĺo, kdy bude po celý víkend (závod) připraveno pouze pro jednoho jezdce. Nebo bude možné v průběhu závodu na vozidle střídat dva jezdce. Každý pak bude platit svůj díl pronájmu, každý bude absolvovat svůj kompletní závod a každý bude samozřejmě zařazen do výsledků závodu. Cena za pronájem speciálů Ford Fiesta1,3Cup tak je nastavena na 9.800Kč (pro sólo auto) nebo na 7.200Kč(v případě střídání). V této ceně není zahrnuto startovné (2.600Kč), které se hradí samostatně. V ceně také není případné zapůjčení kombinézy a helmy. Cena za pronájem silnějších speciálů, bude sdělena na vyžádání.Uzávěrka přihlášek je 6.7 2012!

Cena zahrnuje: Kompletní pronájem závodního vozu, servis na akci, dopravu, servisní stany a servisní auto, mechanika na akci, kompletní benzín + náplně, nastavení bezpečnostních prvků – sedačka + pásy, komplet pneu /slick-medium.

Plocha pro reklamu: Důležitou informací pro každou posádku je, že má k dispozici na závodním speciálu cca 30% plochy na vlastní reklamu (celkem 7 míst na reklamy)! Každá posádka tak může prezentovat na vozidle své sponzory a partnery (v rámci smluv promotéra není možné prezentovat energy drink, motorové oleje, dodavatele autodílů a pneu). Přesné informace o reklamních plochách a jejich velikosti a umístění, budou zaslány na vyžádání.

Cena nezahrnuje:startovné, zapůjčení kombinézy a helmy /je možné dodat/ ! Pozor-v rámci pronájmu závodního speciálu je vždy nutné počítat s kaucí za závodní speciál (na případné opravy vozidla po nehodě), která je 25.000Kč .

V případě zájmu o pronájem některého speciálu Ford na konkrétní akce je možné vozidla rezervovat na mailu artfordsport@email.com . Další info získáte také na webech www.FIESTACUP-afs.com nebo www.ARTFordSPORT.com .

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!