Zubrův tip na Rally Krkonoše od Josefa Čermáka

Jako experta Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 jsme pro Rally Krkonoše vybrali Pepu Čermáka juniora.

Jako experta Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 jsme pro Rally Krkonoše vybrali Pepu Čermáka juniora. Josef začal svoji kariéru ve volných soutěžích v roce 2003, postupně se pak propracoval přes sprintrally až do českého šampionátu, kde vodil Renault Clio Sport. Poslední dva roky se vinou odebrání licence v českém mistrovství neobjevuje, za to ale dokázal abolutně zvítězit při IC West Historic Nostalgie Rallye 2011. Josef Čermák v současnosti připravuje novou zbraň, kdy a kam s ní vyrazí, je ovšem otázkou.

Takto vypadá tip s komentářem Pepy Čermáka:

1. místo – Kostka Tomáš: Sice mi jeho jízda připadá dosti nevyrovnaná, ale již nám letos ukázal, že to jde a nyní není ani nijak velká konkurence.

2. místo – Odložilík Roman: Výkon vozu sice slabší, ale podvozkově si myslím, že je Fabie na tom velice slušně a tak vidím Romana na dvojce.

3. místo – Kahle Mattias: Dobrý řidič a dobré auto, dle mého názoru bude dobrý výsledek a dobře je za tři, proto ta trojka.:-)

4. místo – Sýkora Jan: Velké srdce závodníka a lehký šikovný spolujezdec. Výsledek by se měl dostavit a tak Jendu s Martinou vidím jako první myš v cíli.

5. místo – Semerád Martin: Martin má odjeto již tolik kilometrů, že by měl absolutně vyhrát, je tedy fakt, že techniku nemá na vítěztví, ale zkušeností již posbíral mnoho a tak páté místo by mělo být i samozřejmostí.

6. místo – Dohnal Jan: U Jendy je sice perfektní technika, ale Jenda neni úplně ten top jezdec, kterého bych tipnul výš. Je to určitě dané tím, že moc nejezdi a nemá najeté kilometry.

7. místo – Bujáček Martin: Martin je šikovný a už nám párkrát ukázal, že to jde a zajel. Tak uvidíme nyní, věřím, že v té osmičce bude.

8. místo – Tomaštík Jaromír: Vůz WRC a při troše štěstí by tam měl být v té osmičce též.

Zubrův tip na Rally Krkonoše od Josefa Čermáka
1.KOSTKA Tomáš
2.ODLOŽILÍK Roman
3.KAHLE Mattias
4.SÝKORA Jan
5.SEMERÁD Martin
6.DOHNAL Jan
7.BUJÁČEK Martin
8.TOMAŠTÍK Jaromír

O KO otázce na Rally Krkonoše, která zní Dokončí Petr Šimurda soutěž do 20. místa celkově? Ano nebo Ne?, má dnešní expert Zubr Tipovačky eWRC.cz jasnou představu: "Petr má škodověnku parádně v ruce, dobrý motor, krásná převodovka, myslím si, že tam do té dvacky bude." Odpověď Pepíka Čermáka tedy je: ANO.

Zbraslavský jezdec přidává ještě jednu zprávu, a to všem posádkám: "Jinak je jasné, že všem posádkám přeju dojetí až na cílovou rampu a všem i pořadatelům a divákům přeju krásné počasí. Sám v Krkonoších budu jako leštič oken na krásné stotřicítce Jana Kyncla a nepřál bych si ničeho víc než aby soutěž proběhla bez havárií a větších časových skluzů. Děkuji eWRC.cz za položenou otázku na tip. Sám jsem zvědav, kolik bodů si připíšu v tipovačce."

Tipování končí s první rychlostní zkouškou v sobotu 9. června krátce před 9. hodinou. Připomeňme, že vítěz každého jednotlivého kola získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 1
5. 6. 2012 13:421
0 0
Jestli to nevyjde tak ti už nepůjčim auto na trénování smajlíksmajlíksmajlík
Dělám si srandu,mám to skoro stejně,takže blbě smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!