6. 6. 2012 07:10 − 2460× − 0

Další MotorMix nabízí Bosch rallye, Novou Paku, Kopnou…

Televizní magazín Motormix nabízí tradičně pestrou směsku příspěvků z různých motoristických disciplín.

Televizní magazín Motormix nabízí tradičně pestrou směsku příspěvků z různých motoristických disciplín – tentokrát rallye ( ale rakouskou), autokros i závody do vrchu. Na oficiálních internetových stránkách pořadu pak je snadno ke stažení nově hned šestice posledních dílů tohoto pořadu, včetně tohoto posledního.

„V dalším MotorMIXu jsou k vidění reportáže z rakouské Bosch rallye, kterou v jiných českých pořadech fandové neuvidí, dále pokračování tuzemského autokrosového šampionátu na známé trati v Nové Pace, ale také z pořádně rozbahněného autokrosu z Radče, či z vyhlášené Kopné. Tu, jak známo, suverénně vyhrál Roman Kresta, zatímco Tomáš Kostka předvedl velkou havárii. Ke květnu tradičně patří také závod do vrchu Zámecký vrch v Náměšti nad Oslavou a naši diváci i čtenáři internetového motormixu si mohli také zasoutěžit o vstupenky na gétéčka na Slovensku,“ zve k podívání tradiční i nové diváky šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.

Odkazy na stažení posledních dílů pořadu ZDE:

www.motormix.cz/video/motormix_kveten01.wmv
www.motormix.cz/video/motormix_duben03.wmv
www.motormix.cz/video/motormix_duben02.wmv
www.motormix.cz/video/motormix_duben01.wmv
www.motormix.cz/video/motormix_brezen02.wmv
www.motormix.cz/video/motormix_brezen01.wmv
atd.

Stačí kliknout na tlačítko play nebo „ulož jako“. MotorMIX je jinak také vysílán v lokálních a regionálních televizích v různých městech celé republiky.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!