Ondřej Plšek - eWRC.cz
6. 6. 2012 12:46 − 2556× − 0

Start Manfreda Stohla nadále nejistý

Pojede Rakušan na Novém Zélandu či nikoliv? O jeho startu se stále jedná, každopádně by to měla být jednorázová záležitost.

Rakouský pilot Manfred Stohl je přihlášen na Rally New Zealand, ale jeho start je i nadále nejistý. Rakušan již několik let v mistrovství světa v rally nejel, tentokráte by ale měl nahradit Daniela Oliveru. "Již na začátku bylo dohodnuto, že on na Novém Zélandu nepojede, protože se chce koncentrovat na soutěže ve druhé polovině sezony," uvedl Manfred pro wrc.com. Jenže Brazil WRT je přihlášen do hodnocení týmů a právě tuto soutěž má uvedenou mezi nominovanými starty, případná neúčast by tým přišla draho.

Brazilce by tak měl nahradit právě Manfred Stohl, který Oliveirovi připravuje Fiestu WRC. "Stále vyjednáváme. Ale i kdyby se to povedlo, tak by to určitě byl jednorázový start. S vozem jsem dosud nejel a ostatní jezdci jsou velmi konkurenceschopní, takže by to nebylo lehké, i když zrovna Nový Zéland patří k mým nejoblíbenějším soutěžím," dodal Stohl, který začátkem července oslaví čtyřicáté narozeniny.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!