13. 6. 2012 12:22 − 3816× − 0

Výzva AJR – pomozte blízkým Aleše Zimolky

Aktualizace: Chtěli bychom požádat závodníky i fanoušky, aby v rámci svých možností pomohli finančním příspěvkem Alešově přítelkyni a 4 dětem.

Aktualizace:

Koncert hudebních skupin na Alešovu vzpomínku, ve kterých Aleš Zimolka působil, se uskuteční v neděli 17. června v klubu Vagon na Národní třídě, je to přímo v pasáži Metro, od 18:00. Přijďte závodníci, i nezávodníci.

http://www.vagon.cz/indexV.html


Domácí scénu automobilových soutěží zasáhla o posledním květnovém víkendu smutná událost. Při Rallye Český Krumlov zemřel po havárii spolujezdec Aleš Zimolka.

Mnohým tak náhle odešel kamarád, který byl oblíbený u všech, kteří jej znali. Prvotní šok ještě neodezněl a už se bohužel dostavují další problémy spojené s Alešovou smrtí. Většina z nás Aleše znala jako závodníka, někdo i jako skvělého bubeníka, ale málokdo ví, že se s přítelkyní starali o 4 děti. Právě jeho blízcíí se nyní dostali do tíživé finanční situace.

Chtěli bychom všechny závodníky i fanoušky požádat, aby v rámci svých možností pomohli byť jen symbolickým finančním příspěvkem Alešově přítelkyni Marcele Štrombachové a 4 dětem, na které zůstala bohužel sama.

Účet 7090954001/5500 je vedený na jméno Marcela Štrombachová. Peníze tedy nepůjdou přes žádného prostředníka, ale přímo k Alešově přítelkyni.

Děkujeme Všem, kteří mohou pomoci, za jakoukoliv částku. V minulosti jsme dokázali, že se v těchto smutných situacích dokážeme semknout a pomoci.

Autor článku si nepřeje, aby byl článek komentován

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!