Latvala: Na vítězství z Nového Zélandu nikdy nezapomenu

Jari-Matti Latvala vzpomíná na Rally New Zealand v roce 2010, kdy dokázal porazit veškerou konkurenci.

Jari-Matti Latvala vzpomíná na Rally New Zealand v roce 2010, kdy dokázal porazit veškerou konkurenci. O prvenství rozhodla poslední rychlostní zkouška a mladý Fin oslavil své třetí vítězství v MS. Zajímavostí je fakt, že Latvala během soutěže nevyhrál ani jednu z 21 měřených testů. Po dvou letech se vrací na Nový Zéland výsledek z roku 2010 zopakovat.

"Poslední etapa rally z roku 2010 se mnou zůstane navždy. Čtyři jezdci měli před poslední zkouškou, Whaanga Coast, šanci na celkové vítězství. Po třiceti dramatických kilometrech, ve kterém udělali všichni tři jezdci chyby, a já jsem vyhrál o pouhých 2,4 sekundy. Jeden z nejtěsnějších výsledků v historii MS," vzpomíná Jari-Matti Latvala na své třetí prvenství ve světovém šampionátu.

Rally New Zealand začíná v pátek 22. června rychlostní vložkou Te Hutewai, celkem najedou posádky skoro 400 kilometrů rozdělených do 22 RZ.

Komentářů celkem: 2
8. 6. 2012 17:11
0 0
Jari, Jari, kdybys tohle řekl loni nebo na začátku sezony, tak bych tomu i věřil. Teď jsem k těmhle prohlášením už trochu skeptickýsmajlík
Ale držím palce celému Fordu ať Vám to konečně vyjdesmajlík
12. 6. 2012 18:20
0 0
Čo bolo to bolo,terasky jsou rychlejší jezdci.smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!