Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 18. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z osmnáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Rally Krkonoše 2012.

Rally Krkonoše

Osmnáctého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 941 lidí. Favorizovali jste, obdobně jako v předchozích sprintech, Tomáše Kostku (866 tipů), ve 46 případech jste volili Romana Odložilíka, 14 z Vás věřilo nejvíce německému šampionovi Kahlemu. Správného vítěze – Martina Semeráda – odhadlo 7 tipujících. Na druhé příčce jste tipovali nejčastěji Odložilíka, druhý ale skončil Kahle, toho jste měli na 361 tipech. Třetí pozici Sýkory jste uhodli na 120 tipech.

KO otázka na osmnáctou letošní soutěž zněla: Dokončí Petr Šimurda soutěž do 20. místa celkově? Ano nebo Ne? Pilot Škody 130 LR se první tři zkoušky držel ve třetí desítce absolutního pořadí. Na RZ4 však vinou přiděleného času spadl na 35. pozici a i přes pěkné dílčí výsledky na dalších testech dojel do cíle "až" na 31. příčce se ztrátou minuty a půl na 20. místo. I tak s přehledem opanoval hodnocení PČR, ale v naší tipovačce má být správně odpověď NE. Bonusové body bralo 521 z Vás.

Nejúspěšněji na třetí soutěž sprintrally natipovali 2 nicky – opustenous a matesmsf – získali 36 bodů. Výherci se mohou těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozvou na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro osmnácté kolo tipovačky Josef Čermák, zjistíme, že dokázal trefit kromě vítěze všechny 6 jezdců v Top8. Když k tomu připočteme plusové body za správné umístění Dohnala a odečteme body za nesprávně zodpovězenou KO otázku, dělá to v součtu 4 body. Pepovi to tedy moc nevyšlo, doufejme, že se jeho návrat na tratě rychlostních zkoušek podaří v lepším světle. :-)

Zubrův tip na Rally Krkonoše od Josefa Čermáka
1.KOSTKA Tomáš
2.ODLOŽILÍK Roman
3.KAHLE Mattias
4.SÝKORA Jan
5.SEMERÁD Martin
6.DOHNAL Jan
7.BUJÁČEK Martin
8.TOMAŠTÍK Jaromír

Aktuálně tipujeme na Targa Florio Rally Di Sicilia a Rally of New Zealand.

Komentářů celkem: 2
Loa
12. 6. 2012 19:381
0 0
Třetí byl ale Sýkora, ne Odložilík, asi malá chybka.
12. 6. 2012 19:482
0 0
Je to tak.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!