Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 22. kola

Dlužíme Vám ještě vyhodnocení z dvaadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Rally Hustopeče 2012.

Rally Hustopeče

Dvaadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 990 lidí. Stejně jako v MS je horkým kandidátem na prvenství Sebastien Loeb, tak v domácím šampionátu je ve stejné roli Jan Kopecký. Opět jej volila jako možného vítěze valná většina tipujících, přesněji 961 lidí, a opět všichni měli pravdu. I s Romanem Krestou na druhém místě jste měli pravdu a z bodů se raduje 891 z Vás. Jaromír Tarabus Vás ale na třetí příčce překvapil, tam jej před soutěží zařadilo jen 31 tipujících.

KO otázka na dvaadvacátou letošní soutěž zněla: Zvítězí Elwis Chentre se Škodou Fábií R2 ve třídě 6? Ano nebo Ne? Italský matador si čelo třídy 6 hlídal od počátku soutěže, v dosahu byli oba Vlčkové – Jiří i Martin – na Peugeotech. Martin Vlček se v sobotní etapě vyšvihl na dvě RZty na první příčku, Ital s Fábií R2 však rychle kontroval. RZ 10 ale nakonec Chentremu vystavila stopku vinou technické závady, správně tak má být odpověď NE. Bonusové body bralo 287 tipujících.

Nejúspěšněji na Rally Hustopeče natipoval nick Prca s 44 body. Výherce se může těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro dvaadvacáté kolo tipovačky Václav Kopáček, zjistíme, že dokázal trefit 7 lidí v Top 8 (!). Plusové body za trefení jezdce na přesném místě dostane mladý závodník za trojici Kopecký, Kresta, Valoušek. Musíme ale odečíst body za nesprávně zodpovězenou KO otázku. Výsledkem je lehce podprůměrný bodový zisk 11 bodů.

Zubrův tip na Rally Hustopeče od Václava Kopáčka
1.KOPECKÝ Jan
2.KRESTA Roman
3.PECH Václav
4.VALOUŠEK Pavel
5.TARABUS Jaromír
6.SEMERÁD Martin
7.ORSÁK Jaroslav
8.BĚHÁLEK Dan

Po zveřejnění startovní listiny na Rally San Marino otevřeme její tipovačku.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!