Ondřej Plšek - eWRC.cz
8. 7. 2012 22:17 − 2515× − 1

Marcus Grönholm propuštěn z nemocnice

Týden po těžké nehodě v tréninku na X-Games byl dvojnásobný mistr světa v rally propuštěn z nemocnice v Los Angeles.

Marcus Grönholm opustil nemocnici v kalifornském Los Angeles. Minulou sobotu havaroval v tréninku na X-Games a byl v bezvědomí vyproštěn z vozu. Jeho zdravotní stav se nyní natolik zlepšil, že nevyžaduje neustálé kontroly lékařů. Ti mu ale i tak doporučili nadále klid a odpočinek. Grönholm tak pravděpodobně ještě zůstane nějakou dobu v Americe. Další podnik rallycrossového mistrovství příští víkend se ale každopádně musí obejít bez finského jezdce.

Přesto nehodlá Grönholm na závodění zanevřít. Již v nemocnici totiž oznámil, že by proti Sebastienu Loebovi rád znovu nastoupil. "Byl jsem velmi frustrován, že jsem proti němu nemohl startovat. Byli jsme na X-Games výtečně připraveni, byl jsem na duel nažhaven. I proto bylo odstoupení tak hořké. Ale možná se mi povede Sebastiena přemluvit, ať si to někdy zopakujeme."

"Chci poděkovat záchranářům a personálu nemocnice. Odvedli fantastickou práci a dali mne znovu dohromady. Nemůžu je za to dostatečně vynachválit," poděkoval čtyřiačtyřicetiletý jezdec. "Mnohokráte děkuji všem, kteří na mne mysleli: mé rodině a přátelům, ale i mým fanouškům, co mi posílali povzbuzující zprávy z celého světa. S tím jsem nepočítal, tato podpora mi hodně pomohla."

Komentářů celkem: 1
8. 7. 2012 22:44
0 0
Marcus je zpět ve Finsku
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!