Craig Breen pokračuje ve své kariéře

Craig Breen se po tragédii na Rally Targa Florio pomalu vrací za volant závodního vozu.

Craig Breen se po tragédii na Rally Targa Florio pomalu vrací za volant závodního vozu. Návrat do světového šampionátu zažije ve Finsku, kde na sedadlo spolujezdce usedne zkušený Paul Nagle, který naposledy navigoval Krise Meeka. Irská dvojice usedne při Rally Finland v rámci SWRC do Fordu Fiesta S2000 a budou se snažit udržet průběžné druhé místo v hodnocení SWRC.

"Bylo to nejtěžší rozhodnutí v mém životě. Nikdy se úplně nevyrovnám se smrtí Garetha. Jen díky podpoře mé vlastní rodiny a rodiny Garetha jsem připraven učinit další krok. Na Garetha nikdy nezapomenu, byli jsme jezdec a spolujezdec, ale především jsme byli nejlepší přátelé. K poctě Garetha přidám na své webové stránky novou sekci na jeho památku. V té sekci bude kondolenční kniha, kde se již objevilo přes 2000 zpráv, veškeré podrobnosti o tom, jak můžete darovat fondu Garetha Robertse a tři roky fotografických a video pamětí," píše na svých strákách Craig Breen.

"Dostat se zpátky za volant bez toho malého muže bude psychicky velmi těžké, ale vím, že Gareth by chtěl, abych pokračoval. Na našem prvním společném podniku jsme se stali vítězi a chci na této cestě pokračovat se stejnými ambicemi," dívá se vpřed Craig Breen.

Finská rally začíná 2. srpna a měří 303 kilometrů, které jsou rozdělené do osmnácti rychlostních zkoušek. Soutěž bude zakončena dvojnásobným průjezdem kultovní vložky Ouninpohja.

Komentářů celkem: 22
24. 7. 2012 08:3521 Upraveno 08:38
0 0
Rychlá šunka, buzekpar: Přesah a smysl to jiný rozhodně má. A chápu, kam tím míří. Nelze než nesouhlasit s jeho myšlenkou o tom, že kdyby lidé měli možnost znovu se rozhodnout, rozhodli by se jinak. Jistě. Protože by znali fakt, který byl před tím neznámou. Jenže právě proto tak nelze uvažovat. Za sebe vím jedno. Kdykoliv jsem sedal do auta jako mitfára, věděl jsem, do čeho jdu. A nikdy, zdůrazňuji nikdy, bych jezdci nevyčítal, že mě rozbil. A to i kdybych měl na odpověď pět možností. A klidně si o mně myslete, že jsem jednoduchý a "logice" věcí nerozumím...
24. 7. 2012 23:4222
0 0
pro buzekpar////
píšeš: "Já si myslím, že volba by byla jasná. ". Za jakého předpokladu by podle tebe byla volba jasná?
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!