Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 25. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z pětadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Sibiu Rally Romania.

Sibiu Rally Romania

Pětadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 827 lidí. Jako vítěze Sibiu Rally jste volili převážně Andrease Mikkelsena (797 tipů). A také jste udělali správně. Na druhé místo byl více odhadován Patrik Flodin (278x) než Sepp Wiegand (273x). Byť měl soutěž lépe rozjetou mladý Němec, v cíli se z 2. příčky raduje mladý Švéd. Třetí místo Francoise Delecoura jste tipli správně ve 162 případech.

KO otázka na pětadvacátou letošní soutěž zněla: Vyhraje oba průjezdy speciálkou (RZ5 a 12) stejný jezdec? Ano nebo Ne? O vítězství v prvním průjezdu RZ se Mikkelsen podělil s místním Porcisteanu, takže stačilo, aby poslední zkoušku vyhrál jeden z nich. A to se také stalo, prvenství obhájil talentovaný Nor. Správná odpověď na KO otázku je tedy ANO. 191 z Vás bralo bonusové body, 444 tipujících o ně naopak přišlo.

Nejúspěšněji na osmou soutěž IRC natipoval nick Guiseppe, který získal 28 bodů a může se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozvou na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro pětadvacáté kolo tipovačky Viktor Mechl, zjistíme, že dokázal trefit 4 lidí v Top 8. Plusové body dostane zlínský jezdec za první dvě místa Mikkelsena a Flodina. KO otázka se ale Viktorovi nepovedla a v součtu to dělá podprůměrných 6 bodů.

Zubrův tip na Sibiu Rally Romania od Viktora Mechla
1.MIKKELSEN Andreas
2.FLODIN Patrick
3.WIEGAND Sepp
4.PORCISTEANU Valentin
5.DELECOUR Francois
6.GIRTOFAN Dan
7.TEMPESTINI Marco
8.AIGNER Andreas

Nyní můžete tipovat na Rally Kostelec nad Orlicí a Rally Finland.

Komentářů celkem: 1
22. 7. 2012 12:001
0 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!