Juho Hänninen chce na Madeiře opět uspět

Poslední tři starty v ME přetavil Hänninen ve vítězství. Rali Vinho Madeira slibuje o víkendu napínavou asfaltovou rally.

Poslední tři starty v ME přetavil Hänninen ve vítězství. Rali Vinho Madeira, sedmý podnik ME, slibuje o víkendu napínavou asfaltovou rally. ​

S dobrou výchozí pozicí startuje o víkendu 27.-29. července tovární posádka týmu ŠKODA Motorsport Juho Hänninen/Mikko Markkula na sedmé soutěži letošního mistrovství Evropy na Madeiře. Poslední tři starty v ME proměnili Hänninen s Markkulou ve tři vítězství a na portugalském ostrově chtějí se svou Fabií Super 2000 potvrdit své vedení v šampionátu.

"Tři vítězství v evropském šampionátu po sobě nám dodala patřičné sebevědomí. Samozřejmě chceme na Madeiře na tyto výkony navázat a stanout na podiu," říká před startem rally Juho Hänninen. "Madeira je klasická asfaltová soutěž s pěknými, ale zároveň i velmi náročnými pasážemi. Je to jeden z „nejčistších“ a také nejhladších asfaltů, které znám. Většina zatáček je zde technicky velmi obtížná, není vidět za roh. Musíme se svědomitě připravit, ale moc se s Mikkem na tuto rally těšíme," doplňuje finský pilot.

Rali Vinho da Madeira čítá 19 rychlostních zkoušek o celkové délce 250 kilometrů. Tým ŠKODA Motorsport startoval na Madeiře naposledy před dvěma lety a celou soutěž opanovaly vozy ŠKODA Fabia Super 2000, jejichž piloti tehdy obsadili všechna tři první místa.

Komentářů celkem: 2
24. 7. 2012 23:141
0 0
Nevím jestli je na startovce Basso?Ale pokud jo,tak budeš Juho až druhý !smajlík
25. 7. 2012 00:462
0 0
Basso tam nejede jede treba Magalhaes, Sa nebo Sousa s Lotusem tak ze Juho by se nemel moc trapit v boji o prvni flek ale zajici se pocitaj az po honu
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!