Ogier: Zatím nejsme na úrovni, na které chceme být

Volkswagen dokončil testování spolehlivosti a nyní se důraz zkoušek přesouvá na to, aby vůz byl co nejrychlejší.

Volkswagen dokončil testování spolehlivosti a nyní se důraz zkoušek přesouvá na to, aby vůz byl co nejrychlejší. Volkwagen Polo R WRC vyrazí poprvé do ostrého závodu v lednu příštího roku na legendární Rally Monte Carlo. Jisté je to, že za volantem jednoho z exemplářů bude sedět Sebastien Ogier. Francouzský soutěžák pro německou značku intenzivně testuje novou zbraň, zároveň nevypadává z rytmu světového šampionátu díky startům se Škodou Fabií S2000. Příští víkend ho můžeme vidět ve Finsku.

"Auto je ubírá správným směrem. Od začátku roku jsme udělali spoustu práce, ale jako jezdec chci vždy více a neustále pracujeme na zlepšení vozu. Dnes nejsme na té úrovni, kde chceme být, ale stále máme šest měsíců čas. Všude máme ještě trochu práce: motor, převodovka, podvozek. Nemůžu říct, že něco není dokonalé, protože pořád je co dělat, ale jsem rád, že jsme tam, kde teď jsme," prozradil jezdec Volkswagen Motorsport.

Ogiera doplní v týmu při Rally Finland Andreas Mikkelsen. Ten je na nejlepší cestě k obhajobě titulu v IRC, i díky tomu se o něm notně spekuluje, že příští rok usedne do třetího speciálu Volkswagen Polo R WRC.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!