25. 7. 2012 20:31 − 2769× − 3

Kostelec, další zastávka Blažka s Prachařem

Pomalu se blíží další pokračování sprintového mistrovství a na startu této soutěže nebude chybět ani posádka Tomáš Blažek – Miroslav Prachař.

Pomalu se blíží další pokračování sprintového mistrovství a svojí premiéru v tomto šampionátu zažije Matrix Rally Kostelec nad Orlicí a na startu této soutěže nebude chybět ani posádka Speed Racing Teamu Tomáš Blažek – Miroslav Prachař. Pro tuto dvojici to bude druhý start v této sezóně, když premiéra nově složené posádky se odehrála na jubilejním ročníku Rallysprintu Kopná. Tato posádka opět vsází na Škodu Fabia tř.7, jenž jim právě na Kopné přidělala mnoho potíží a bylo vůbec zázrakem, že Tomáš s Mirkem soutěž vůbec dokončili. I přes všechny peripetie brali v cíli body za třetí místo ve třídě 7.

Pro Tomáše i Mirka bude Kostelec další nová soutěž a hlavní tedy bude dovézt auto na cílovou rampu a získat další zkušenosti. „Jedeme s Mirkem do Kostelce zabojovat o další bodíky do tabulky třídy 7. Stále jsme ve stádiu učení, ale do Kostelce se těšíme, protože zde bude velká konkurence a chtěli by jsme i porovnávat časy s ostatnímy v naší třídě. S Fabií by jsme se měli ukazovat ve sprintech až do konce letošní sezóny,“ říká před startem nové soutěže ve sprintech Tomáš Blažek.

Všechny fanoušky rovněž zveme do servisu, kde budou přichystány nové podpisové karty. Během května byly rovněž zprovozněny nové stránky Tomáše Blažka: www.tomasblazek.com. Dodejme, že posádka Speed Racing Teamu odstartuje do soutěže se startovním číslem 54.

Komentářů celkem: 3
26. 7. 2012 11:451
0 0
GO! Ogaři GO! smajlík
26. 7. 2012 12:142
0 0
smajlík
rob
26. 7. 2012 23:263
0 0
hodně štěstí Paci smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!