28. 7. 2012 17:10 − 2484× − 0

Obsah MotorMixu – vrchy, okruhy, trucky, rallye, Silk Way

Motormix nabízí v závěru července vrchařské ME, další podnik české rallye i atraktivní záběry z truckerských závodů i Silk Way rallye.

Televizní magazín Motormix nabízí v závěru července tentokrát vrchařské ME, další podnik české rallye i atraktivní záběry z dalších letošních truckerských závodů i Silk Way rallye. Kdo si jej nemůže pustit v televizi a to včetně satelitního vysílání, má stejnou možnost tradičně i na internetu.

„Začínáme podrobnějším ohlédnutím za slavným tuzemským závodem ME do vrchu – Ecce homo – které se vydařilo pořadatelsky i z hlediska výsledků našich závodníků. Okruhový závodník Martin Matzke startoval v ADAC GT na Sachsengu i Nurburgringu, kde závodil v konkurenci více než čtyř desítek velmi vyrovnaných soupeřů. Také nedávné hustopečské rallye kraloval letošní suverén mistrovtsví republiky Jan Kopecký s tovární Fábií S2000. Truckerský evropský šampionát se dostal již do své poloviny a zapojil se do něj od třetího dílu už také třetí český tým Frankie Vojtíška. Zavítáme i na ME v autokrosu v Nové Pace, které přineslo mnoho medailí pro české reprezentanty, i na nedávnou Silk Way rallye, kterou zkomplikovaly a výrazně zkrátily velké povodně. Náš Mirek Zapletal ale vybojoval bronz a obhájce zlata v kamiónech Aleš Lopras pak po zapadnutí v bahně v poslední etapě čtvrtou příčku. Celý MotorMIX pak zakončí velmi smutná zpráva z Rallye Bohemia, která bohužel skončila tragicky a byla předčasně ukončena,“ přibližuje obsah šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek

Adresa ke stažení aktuálního dílu je zde : www.motormix.cz/video/motormix_cervenec02.wmv

MotorMIX je kromě několika regionálních kabelových televizí a TV Genus možné vidět také na satelitu Astra a to na území Česka i Slovenska. (viz podrobné údaje k nastavení na stránkách pořadu – viz dole)

V neposlední řadě si diváci právě nyní s MotorMIXem mohou zasoutěžit i vstupenky na VC Slovenska na Slovakiaringu, přičemž součástí tohoto srpnového závodu bude i závod MS FIA GT1. Přpravujeme také soutěž o vstupenky na závod EP trucků na autodromu v Mostě.

Odkazy na stažení dalších posledních dílů pořadu ZDE:

www.motormix.cz/video/motormix_cervenec01.wmv
www.motormix.cz/video/motormix_cerven01.wmv
www.motormix.cz/video/motormix_kveten02.wmv
www.motormix.cz/video/motormix_kveten01.wmv

Stačí kliknout na tlačítko play nebo „ulož jako“. MotorMIX je jinak také vysílán v lokálních a regionálních televizích v různých městech celé republiky.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!