Hayden Paddon testoval Fabii týmu BRR

Jak jsme Vás již informovali, novozélandský jezdec Hayden Paddon změnil tým a již ve Finsku pojede za BRR Raimunda Baumschlagera.

Jak jsme Vás již informovali, novozélandský jezdec Hayden Paddon změnil tým a již ve Finsku pojede za BRR Raimunda Baumschlagera. Paddon sice zůstává u stejného vozu Škoda Fabia S2000, ale bude usedat do jiného exempláře, proto je třeba před nadcházející soutěží světového šampionátu testovat. Tak učinil Hayden Paddon a tým kolem Rakušana Baumschlagera přímo ve Finsku.

"Včerejší testování tady ve Finsku bylo velmi úspěšné a poprvé, co jsme spolupracovali s naším novým týmem BRR. Trať byla po nedávném dešti trochu měkká, což znamenalo, že se cesta ten den stávala celkem hrbolatou. Nicméně to bylo dobré pro testovací účely, očekáváme, drsné podmínky během celé soutěže, zejména ve druhé etapě," podotkl Hayden Paddon, vedoucí jezdec seriálu SWRC.

Jestli si po dvou výhrách z Portugalska a domácí soutěže na Novém Zélandu podaří Haydenovi Paddonovi vyhrát i ve Finsku, bude mít nakročeno k prvenství ve SWRC. Pomůže mu to ale i s loňským titulem PWRC k sedačce nějakého továrního týmu?

Komentářů celkem: 1
31. 7. 2012 12:401
0 0
Zájem jeho sponzorů je dotlačit ho do WRC, nejlépe VW. Ale myslím, že vzhledem ke konkurenci, vyježděnosti i výsledkům si ještě nějaký rok počká. Snad bude dost továren a o mladé talenty bude zájem.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!