Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 26. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z šestadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Rally Kostelec nad Orlicí 2012.

Rally Kostelec nad Orlicí

Šestadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 863 lidí. Favorizovali jste, obdobně jako v předchozích sprintech, Tomáše Kostku (689 tipů), ve 129 případech jste volili Pavla Valouška, 18 z Vás věřilo nejvíce německému šampionovi Kahlemu. Správného vítěze tedy odhadla většina tipujících. Na druhé příčce jste tipovali nejčastěji Valouška, ale správně byl Tlusťák – toho jste volili na 120 tipech. Třetí pozici Sýkory jste uhodli na 36 tipech.

KO otázka na šestadvacátou letošní soutěž zněla: Bude nejrychlejší vůz WRC v cíli soutěže značky Škoda? Ano nebo Ne? Nejrychlejší vůz WRC značky Škody dojel do cíle až na 14. příčce v rukou Miroslava Plíhala, před ním byli kromě Kostky i Tlusťák a Tomaštík. Správně odpověď má být tedy NE. Bonusové body bralo 686 z Vás.

Nejúspěšněji na čtvrtou soutěž sprintrally natipoval Matrix – získal 40 bodů. Výherce se může těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byla pro šestadvacáté kolo tipovačky dvojice Tarabus & Trunkát, zjistíme, že dokázali trefit 5 jezdců v Top8. Když k tomu připočteme plusové body za správné umístění Kostky a Tlusťáka a navíc přičteme body za správně zodpovězenou KO otázku, dělá to v součtu velmi nadprůměrných 15 bodů.

Zubrův tip na Rally Kostelec nad Orlicí od T&T
1.KOSTKA Tomáš
2.TLUSŤÁK Antonín
3.VALOUŠEK Pavel
4.KAHLE Mattias
5.KUCHAR Tomasz
6.SÝKORA Jan
7.ODLOŽILÍK Roman
8.KIRNIG Richard

Aktuálně tipujeme na Finsko, Pačejov i Německo, po kterém nás čeká rozdávání 30-20-10 plechovek piva pro průběžně tři nejúspěšnější tipující!

Komentářů celkem: 2
1. 8. 2012 17:58
0 0
,,Na druhé příčce jste tipovali nejčastěji Valouška, a to bylo také správně,,
že by zapracoval šotek? smajlík smajlík
1. 8. 2012 18:02
0 0
Ano, opraveno.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!