Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 27. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení ze sedmadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Rally Finland 2012.

Rally Finland

Sedmadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 984 lidí. Nejčastěji jste označili za vítěze tradičně Sebastiena Loeba (436 tipů), druhý ve Vašich tipech byl Mikko Hirvonen (261 tipů), 228 z Vás věřilo Jari-Matti Latvalovi. Nejčastěji tipovaní jezdci na prvních pěti pozicích: 1. Loeb, 2. Hirvonen, 3. Latvala, 4. Solberg, 5. Ostberg – a přesně takto také soutěž dopadla, a tak většina brala plusové body.

KO otázka na sedmadvacátou letošní soutěž zněla: Porazí Chris Atkinson všechny z místní trojice Ketomaa, Rantanen a Lindholm? Ano nebo Ne? Australský závodník se do sedmé RZ držel na 8. příčce a v šachu držel všechny tři finské konkurenty. Pak však přišla chyba a výlet mimo trať. Závod sice Atkinson dokončil, ale až na 39. pozici. Správně je tedy odpověď NE a 526 tipujících si polepšilo o 4 body.

Nejúspěšněji na osmou soutěž MS natipovaly nicky cyberdog a minovy, kteří získali 48 bodů a mohou se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro sedmadvacáté kolo tipovačky Láďa Kopelent, zjistíme, že dokázal trefit 5 lidí v Top 8. Plusové body získává za umístění Loeba, Solberga a Ostberga. Musíme ale odečíst body za špatně zodpovězenou KO otázku a výsledkem je zisk poprůměrných 8 bodů.

Zubrův tip na Rally Finland od Ládi Kopelenta
1.LOEB Sebastien
2.LATVALA Jari-Matti
3.HIRVONEN Mikko
4.SOLBERG Petter
5.OSTBERG Mads
6.NEUVILLE Thierry
7.NOVIKOV Evgeniy
8.PROKOP Martin

V současné době máte možnost tipnout si na Rally Pačejov a na Rally Deutschland. Připomínám, že po Německu nás čeká rozdávání 30-20-10 plechovek piva pro průběžně tři nejúspěšnější tipující!

Komentářů celkem: 1
7. 8. 2012 23:08
0 0
Je to paráda,díky.-}}
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!