7. 8. 2012 17:08 − 2727× − 0

Do třetice všeho dobrého

Pomalu ale jistě se blíží start šesté soutěže rallysprintového mistrovství a tou bude jezdecky velmi oblíbená Agropa Rally Pačejov.

Pomalu ale jistě se blíží start šesté soutěže rallysprintového mistrovství a tou bude jezdecky velmi oblíbená Agropa Rally Pačejov. Na start této soutěže se postaví i posádka Speed Racing Teamu Tomáš Blažek – Miroslav Prachař na Škodě Fabia tř.7. Pro tuto posádku tu bude vůbec první start na této soutěži a důležité tedy bude dojet do cíle, získat další zkušenosti a nějaký ten bodík do klasifikace třídy 7.

V letošní sezóně to bude pro Tomáše s Mirkem třetí start ve sprintech, ale ve dvou předchozích případech je vždy zlobila technika. Kopnou dojeli pouze silou vůle a v Kostelci dokonce odstoupili už po první rychlostní zkoušce. I během krátké doby mezi Kostelcem a Pačejovem dokázali mechanici Fabii opravit a ta je připravena pozřít další závodnické kilometry. „Do Pačejova nás čeká dlouhá cesta přes celou republiku. Opět máme velmi dobře obsazenou třídu a doufám, že do třetice všeho dobrého, se nám podaří dojet do cíle bez jakýchkoliv problémů,“ říká Tomáš Blažek.

Tomáš s Mirkem by rovněž chtěli poděkovat Michalu Cillerovi, Luboši Pickovi a mechanikům za skvěle odvedenou práci během přípravy na Pačejov. Tomáš Blažek s Mirkem Prachařem odstartují do soutěže s číslem 68 a během závodu se fanoušci mohou zastavit taktéž v servise, kde pro ně budou přichystány podpisové karty. Veškeré dění v týmu můžete rovněž sledovat na stránkách www.tomasblazek.com.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!