Zubrův tip na Rally Deutschland od Matthiase Kahleho

Expertem, který Vám může poradit s tipem na nadcházející Rally Deutschland, je německý multišampion Matthias Kahle.

1) Sebastien Loeb

Loeb je král Německa. Není nikdo, kdo může porazit Seba Loeba na těchto tratích, když Ogier nejede s WRC. Loeb nebude mít problém vyhrát tuto rally snadno. Znovu.

2) Jari-Matti Latvala

Latvala měl nějaké pěkné výkony na asfaltu, tak bych ho viděl na číslo 2. V posledních letech měl celkem smůlu, ale pro letošní Rally Deutschland bude mít volnou cestu k druhému místu.

3) Dani Sordo

Mini dokáže vždy překvapit, a zejména na asfaltu. A s Dani Sordo za volantem udělají pódium stejně jako to bylo v loňském roce. Nebylo by hezké mít tři různé značky na stupních vítězů?

4) Mikko Hirvonen

Myslím, že bude bojovat o druhé místo. Hirvonen bude jedním z vyzyvatelů, doteď má velmi dobrou sezónu. Ale v Německu, to nebude stačit na stupně vítězů.

5) Thierry Neuville

Neuville je jednou z nastupujících hvězd tohoto sportu. Belgičan je vynikající jezdec na asfaltu a v Německu bude silný. Mohl by být pátý, ale možná bude i výš než někteří tovární jezdci.

6) Evgeny Novikov

Novikov je další mladík s velmi dobrou rychlostí, ale v Německu opět nebude mít bezproblémovou soutěž. Navzdory tomu bude ale schopne získat body.

7) Sebastien Ogier

Jak jste mohli vidět v loňské Rallye Deutschland nebo v letošním Monte Carlu, Sebastien Ogier je jeden z nejlepších soutěžních jezdců na světě. Využije co nejlépe svou Škodu Fabii S2000 a dokončí na bodech. Když se budou povětrnostní podmínky měnit, bude mít Ogier možnost zajet několik překvapujících časů.

8) Sepp Wiegand

Podporuji Seppa na závodech IRC, protože se na začátku roku připojil k týmu Škoda Deutschland. Je velmi talentovaný a rychle se zlepšující jezdec. V jeho domácí soutěži by si body zasloužil. Tak mu držím palce, aby udělal výsledek!

Zubrův tip na Rally Deutschland od Matthiase Kahleho
1.LOEB Sebastien
2.LATVALA Jari-Matti
3.SORDO Dani
4.HIRVONEN Mikko
5.NEUVILLE Thierry
6.NOVIKOV Evgeniy
7.OGIER Sebastien
8.WIEGAND Sepp

KO otázka zní pro Německo následovně: Vyhraje Sebastien Loeb většinu rychlostních zkoušek? Ano nebo Ne? Náš v pořadí již devětadvacátý expert osminásobnému světovému šampionovi věří a jeho odpověď je: ANO.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou v pátek 24. srpna 2012 v 10,48 hodin. Připomeňme, že vítěz získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 8
21. 8. 2012 15:39
0 0
Peťa Solberg? Prst? Ostberg nebo Tanak? Nechybí mu tam? Já vím, chtěl tam dostat Wieganda, ale ten tam dle mého ještě nepatří...
21. 8. 2012 15:53
0 0
Taky jsem čuměl co to tam vykouzlil, ale dle mě 2 S2000 v první osmičcee je utopie. Souhlasím s jeho povídáním o Novikovi, až na poslední větu, dle mě to bude rána jako prase a Latvala na druhém?? Nevím nevím..
21. 8. 2012 15:53
0 0
Solberg místo Wieganda, ale vejš. Prst devátej. Ostberg a Tanak vylomené kolo a už to nezní tak nereálněsmajlík
21. 8. 2012 16:18
0 0
Líbí se mně jeho tip, určitě z těch nejlepších několik nedojede a Solberg, Ostberg a Tänak jsou na ulomené kolo podle mě horkými kandidáty. Latvala se na asfaltu už loni hodně zlepšil, i když Citroen má lepší auto. A pokud si mám hodně tipnout, tak Loeb bude mít nějaký problém a vyhraje Sordo.
DND
21. 8. 2012 16:23
0 0
Že já to ještě vůbec čtu...člověk má pohodlně dopředu natipováno, pak si přečte článek, pak komentáře a představy o vlastním vyjímečně tutovém tipu berou za své:-D
21. 8. 2012 20:01
0 0
Počítat v tipu s ránama... to je odvážné. Zvlášť když se Novikov směje z šestého místa ;) Já obvykle tipuju do osmičky špičku, jen Duvala a Novikova jsem vždycky dobře promyslel, než jsem je tam dal smajlík
21. 8. 2012 22:22
0 0
Věřím Martinovi.. Takovej 6.flek je myslím realnej..
21. 8. 2012 23:38
0 0
Věřím, že Seb Ogier bude hodně vysokosmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!