Voldřich Motorsport míří na svou premiéru do Pačejova

Tým Voldřich Motorsport si odbude svou premiéru na dalším téměř domácím závodě Mistrovství České republiky ve sprintrally v Pačejově.

Tým Voldřich Motorsport si odbude svou premiéru na dalším téměř domácím závodě Mistrovství České republiky ve sprintrally v Pačejově. Účastnit se bude pravidelně v rámci K4 poháru. Voldřich Motorsport bude reprezentovat za volantem Jakub Voldřich, který dříve startoval ve volném poháru s Peugeotem 205. Po jeho boku bude sedět zkušený navigátor Jan Jinderle jun. Jejich závodním náčiním je nově postavený Peugeot 206 RC.

Původně byla premiéra plánována až na příští rok, jelikož se ale auto povedlo postavit dříve, rozhodl se tým odzkoušet auto na vybraných závodech už v letošním roce.

Dnes proběhl první společný, byť krátký a propršený, test Peugeotu 206 RC, po kterém nově složená posádka Jakub Voldřich – Jan Jinderle jun. neskrývá spokojenost s novou týmovou zbraní. „Přestože nám na testu pršelo, jsem spokojený. Vyzkoušeli jsme si před Pačejovem několik důležitých věcí, hlavně brzdy a podvozek, což byl cíl testu. Zítra se ještě pokusíme připravit pro závod nějaké nastavení,“ uvedl po testu Jakub Voldřich.

„Já jsem také spokojený, auto funguje skvěle, Kuba také,“ směje se Jan Jinderle jun. „Chtěl bych mu poděkovat za nabídku, kterou mi dal. V autě nám to bude určitě klapat,“ dodal českobudějovický spolujezdec.

„Naším cílem je jednoznačně dojet do cíle a nasbírat co nejvíce nových zkušeností bez toho, abychom něco udělali autu. Nebudeme se nikam hned v prvním závodě hnát,“ odhalují oba své plány pro víkendovou Fuchs Oil Rally Agropa.

Celý tým chce poděkovat firmě M+M, s.r.o. za pomoc, kterou při stavbě auta vynaložila a „Lojzovi“ Havlíkovi za pomoc při skládání převodovky. Nemalý dík patří také Romanu Voldřichovi, který se stará o celý tým jak po logistické, tak po technické stránce. Oba členové posádky zároveň děkují svým rodinám za podporu a Jan Jinderle jun. děkuje Pavlovi Kacerovskému.

Pro více aktuálních informací o týmu můžete navštívit stále vznikající webové stránky týmu, které by již v příštím týdnu měly pracovat správně, nebo Facebookovou stránku týmu.

Jakub Voldřich s Janem Jinderlem jun. povezou na svém Peugeotu 206 RC na Fuchs Oil Rally Agropa, která se koná již tento víkend, startovní číslo 127, přijďte nám fandit přímo k tratím rychlostních zkoušek!

Komentářů celkem: 1
11. 8. 2012 21:161
0 0
Kubo, držim palce !
smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!