11. 8. 2012 14:37 − 2967× − 0

Rallye Železné hory: uzávěrka přihlášek již zítra!

Necelou šedesátku posádek nalezneme ke včerejšímu dni na seznamu přihlášených 11. ročníku Mogul Rallye Železné hory.

Necelou šedesátku posádek naleznene ke včerejšímu dni na seznamu přihlášených 11. ročníku Mogul Rallye Železné hory. Nejvíce dvojic (16) je přihlášeno do třídy A1, i v nejsilnější skupině soudobých vozů je také pěkný počet přihlášených (13). Ve skupině A3 je 7 aut, o dvě méně najdeme ve třídě A2. Mezi historiky spadá nejvíce vozidel do nové třídy V, v ostatních třídách je více než jedna posádka pouze v H6 a H4.

V případě, že se na Chrudimsko vydáte s rodinou, s dětmi a chcete sportovní zážitek spojit i s jinými kulturními místy v této oblasti, doporučuji kouknout zde: Top místa Chrudimska-Hlinecka. V brožuře naleznete zajímavá místa, která se nachází v blízkosti Chrudimi, centra 11. ročníku Rallye Železné hory.

Připomeňme, že druhá soutěž Rallye Cupu začíná v pátek 17. srpna představením posádek na Resselově náměstí v Chrudimi od 16 hodin. Servisní zóna bude umístěna v armádním areálu ve směru na Sobětuchy. V sobotu čekají posádky tři rychlostní testy, které se během dne pojedou třikrát. Součástí závodu bude i ukázková jízda historických soutěžních vozidel. Přihlášené posádky pojedou před samotným startovním polem a nebudou se jim zaznamenávat časy. Více o akci zde.

Více informací o jedenáctém ročníku Mogul Rallye Železné hory na stránkách pořadatele www.rallyepardubice.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!