Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 28. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z osmadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Rally Agropa Pačejov 2012.

Rally Agropa Pačejov

Osmadvacátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 873 lidí. Favorizovali jste, obdobně jako v předchozích sprintech, Tomáše Kostku (808 tipů), ve 29 případech jste volili Romana Odložilíka, v 11 Antonína Tlusťáka a 9 z Vás věřilo nejvíce německému šampionovi Kahlemu. Správného vítěze tedy odhadla většina tipujících. Na druhé příčce jste tipovali nejčastěji Odložilíka, ale správně byl Sýkora – toho jste volili na 42 tipech. Třetí pozici Kahleho jste uhodli na 189 tipech.

KO otázka na osmadvacátou letošní soutěž zněla: Dojede Aleš Holakovský s Hondou Civic Vti až do cíle? Ano nebo Ne? Aleš Holakovský začal svoji premiérovou soutěž s respektem, dva zrušené následující testy jej ovšem vybudily a na čtvrté rychlostní zkoušce ošklivě havaroval. Posádce se naštěstí nic nestalo, ale místní tipující výsledek pražského novináře moc neuspokojil. Správně odpověď má být tedy NE. Bonusové body bralo 122 z Vás.

Nejúspěšněji na pátou soutěž sprintrally natipovaly nicky Ládin1962, venc@, Lipan123 a Loren9 - všichni získali 24 bodů. Čtyři výherci se mohou těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozvou na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro osmadvacáté kolo tipovačky Miroslav Jakeš, zjistíme, že dokázali trefit 5 jezdců v Top8. Připočteme plusové body za správné umístění Kostky a odečteme body za nesprávně zodpovězenou KO otázku, dělá to v součtu podprůměrné 4 body.

Zubrův tip na Rally Pačejov od Mirka Jakeše
1.KOSTKA Tomáš
2.KAHLE Mattias
3.TLUSŤÁK Antonín
4.SÝKORA Jan
5.ORSÁK Jaroslav
6.ODLOŽILÍK Roman
7.TOMAŠTÍK Jaromír
8.TRNĚNÝ Karel

Aktuálně tipujeme na Německo a POZOR! Po tomto kole nás čeká rozdávání 30-20-10 plechovek piva pro průběžně tři nejúspěšnější tipující!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!