Kurz sportovní jízdy v Sosnové na autodromu v Sosnové

Chcete se i vy zdokonalit ve svém řidičském umění a svézt se na autodromu v Sosnové? 7.9. se uskuteční další kurz sportovní jízdy.

Kurzy sportovní jízdy v Global Assistance Racing Aréně v Sosnové u České Lípy si získaly oblibu u řidičů, kteří mají rádi ostřejší, ale přeci jen bezpečnou jízdu se svým automobilem. Prostor autodromu v Sosnové je k tomuto účelu ideální a kde jinde se dá bez obav o poškození či havárie zkusit jízda na limitu?

Nejbližší z kurzů sportovní jízdy se uskuteční počátkem září, přesněji 7.9.2012. Kurzu sportovní jízdy předchází teoretická příprava na multimediálně vybavené učebně Centra Kurzů Bezpečné Jízdy a své zkušenosti a poznatky ze sportovní jízdy budou účastníkům kurzu sdělovat zkušení instruktoři, které stejně jako v předchozích kurzech doplní zkušený automobilový závodník Martin Semerád. Účastníci kurzu tak mají jedinečnou šanci načerpat poznatky od tohoto mladého závodníka, který má za sebou i zkušenosti ze soutěží mistrovství světa v rally.

Teorie je samozřejmě důležitá věc a bez ní to nejde, ale většina účastníků se nejvíce těší na praxi, která představuje jízdu po okruhu v Sosnové ve svých vozech pod vedením instruktorů, ale také jízdy v Global Assistance Racing Aréně se speciálně upravenými okruhovými vozy Ford Fiesta s ochranným rámem, kde si účastníci ověří, jaké zkušenosti a poznatky se jim během kurzu podařilo vstřebat.

Kurz sportovní jízdy probíhá kompletně v areálu Global Assistance Racing Arény v Sosnové u České Lípy, kde účastníci mohou využít kompletní zázemí autodromu. Více o kurzech sportovní jízdy, ale i o jiných akcích na autodromu v Sosnové se dozvíte na www.autodrom.cz

Program kurzu sportovní jízdy 7.9.2012

  • 08:30 – 09:00 příjezd na autodrom, coffebreak
  • 09:00 – 10:00 teoretická část, výklad na učebně
  • 10:00 – 12:00 praktická část- dráha, asfalt, smykové plochy (automobily účastníků)
  • 12:00 – 12:45 oběd
  • 12:45 – 14:00 jízdy s okruhovým vozem Ford Fiesta
  • 14:00 – 15:00 individuální jízdy s instruktorem (automobily účastníků)
  • 15:00 konec kurzu
  • Komentářů celkem: 0
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!