24. 8. 2012 12:05 − 2613× − 1

Přijďte na autogramiádu a získejte podpis rallyových hvězd

Autogramiáda s doprovodným programem se uskuteční v úterý 28. srpna od 16 hodin.

Pořadatelé mezinárodní automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín připravili ve spolupráci s Obchodním centrem Zlín na Kvítkové ulici pro početné zástupy fanoušků autogramiádu předních jezdců letošního dvaačtyřicátého ročníku této populární rally, která je součástí Mistrovství Evropy v rally (ERC), prestižního seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC), Mistrovství Evropy a Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2012 (MMCR). Autogramiáda s doprovodným programem se uskuteční v úterý 28. srpna od 16 hodin.

Po loňské premiéře autogramiády v podání regionálních zlínských jezdců, se pro letošní rok podařilo zajistit téměř kompletní sestavu největších favoritů. Podpisy největších jezdeckých hvězd barumky můžete získat s předstihem. Již tři dny před startem tak máte jedinečnou možnost k setkání se svými oblíbenými jezdci a získat do své sbírky cenný autogram. Velkým tahákem autogramiády pro všechny fanoušky bude účast továrních jezdců Škoda Motorsport a největších favoritů zlínské rally. Podpisy rozdají Jan Kopecký a Juho Hänninen z Finska. Dále se představí dvojnásobný světový šampion PWRC Toshihiro Arai z Japonska a švýcarský pilot Florian Gonon. Organizátoři autogramiády jednají o účasti i dalších předních zahraničních pilotů.

Z českých jezdců se v Obchodním centru Zlín vedle dvojnásobného vítěze barumky Jana Kopeckého dále představí pětinásobný český šampion a trojnásobný vítěz zlínské rally Roman Kresta, dále předloňský český mistr Pavel Valoušek, formulový jezdec na okruzích Tomáš Kostka, který věnuje rally stále více času. Účast na autogramiádě přislíbili Jaromír Tarabus, úřadující druhý vicemistr Evropy Antonín Tlusťák a další. Během autogramiády jsou připraveny v moderovaném programu rozhovory a jako host je pozván za organizátory zlínské rally Miloslav Regner, ředitel Barum Czech Rally Zlín. V doprovodném programu je připravena módní přehlídka svatebního salonu Blue Rose a atraktivní vystoupení orientálních tanců Jana. Zároveň proběhne první představení nové knihy Lea Pavlíka ‚Od škodovky po quattro‘, kterou bude možné na místě zakoupit. Před vchodem do obchodního centra budou vystaveny soutěžní vozy Peugeot 207 Super 2000 a Škoda Fabia Super 2000, oba automobily bude možné si prohlédnout.

Nezapomeňte v úterý zavítat do zlínského Obchodního centra na Kvítkové ulici (naproti parkovacího domu), kde se můžete správně naladit na blížící se motoristický svátek v České republice!

Program úterního odpoledne – 28. srpna 2012, Obchodní centrum Zlín na Kvítkové ulici (naproti parkovacího domu)
16:00 hodin – módní přehlídka svatebního salonu Blue Rose
16:30 hodin – atraktivní vystoupení orientálních tanců Jana
17:00 – 18:00hodin – autogramiáda jezdců Barum Czech Rally Zlín
(Juho Hänninen, Jan Kopecký, Toshihiro Arai, Roman Kresta, Pavel Valoušek, Florian Gonon, Tomáš Kostka, Jarkko Nikara, Jaromír Tarabus, Antonín Tlusťák a další)

Komentářů celkem: 1
25. 8. 2012 05:40
0 0
skurvena odpoledni
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!