Jan "WRCko" Pilař - eWRC.cz
28. 8. 2012 12:10 − 3070× − 0

Jedeme spolu, pojeďte s námi!

Po odmlce se na scénu vrací Admiral Rally Vyškov, která se odehraje již podvacáté.

Po odmlce se na scénu vrací Admiral Rally Vyškov, která se odehraje již podvacáté. Soutěž konající se tradičně okolo jihomoravského města nabídne mimo jiné jednu premiéru. I když, premiéru. Ono se dá říci, že to na jednu stranu takový „návrat ke kořenům“, ale také pohled do „světa nepoznaného“.

Na startu této soutěže se objeví posádka Jan Dohnal a Tomáš Grega z týmu Dohnal RallySport, kterou můžete běžně vídat na soutěžích českého rallysprintového mistrovství s vozem Peugeot 207 S2000. Je tu ale jedno velké ALE. Kdo má přihlášeny novinky k odběru z jejich týmového Facebooku, tak už asi tuší o jakou kulišárnu se jedná. Honza s Tomášem totiž nepojedou s Peugeotem 207 S2000, ale na startu se objeví premiérově s Hondou Civic VTi WRCko Rally Teamu. A protože ve WRT jede taky Honza s Tomášem, bude to ve Vyškově takové Honza a Tomáš „na druhou“.

Co na to říká sám Honza Dohnal: "Původně to byla jen taková myšlenka, že se rád ve VTIčku svezu, když by se start podařilo zajistit. A protože u WRT jsou lidi schopní snad úplně všeho, začali potají vymýšlet, jak to realizovat. Třeba pro Honzu Pilaře to byl úplný šok, protože ten se to dozvěděl, až když se domlouvaly poslední detaily. Vyškovská rally je pro tuhle jednorázovou akci naprosto ideální, protože nám o nic nepůjde a budeme se jenom bavit. To ale neznamená, že do soutěže nenastoupíme s respektem a odhodláním se pěkně svézt. Jsem na jízdu s Nkem hodně zvědavý a moc se na to těším!"

No a jak jsou na tom u WRCko Rally Teamu? "Je nám velkou ctí přivítat pod naším týmovým jménem jezdce, který toho nejen s předokolkami dokázal již opravdu mnoho. Nápad nám přednesl Honza Pilař na červnové týmové poradě. Zprvu jsme nápad kvůli finanční náročnosti smetli ze stolu. Ale představa, že sprinterský šampión skupiny A z roku 2009 pojede stejné auto však byla víc než lákavá. Za zády Honzy Pilaře jsme postupně sondovali možnosti realizace, až se nakonec nápad povedlo zrealizovat," říká Eva Husáková z WRT. Nechceme si však tuhle radost nechat jenom pro sebe, a tak máme pro vás ojedinělou nabídku. Můžete se stát přímo součástí týmu a být pomyslně na trati přímo s Honzou Dohnalem. Chceme vám tím nabídnout třeba i netradiční dárek pro vaše kamarády, tátu, syna, tchýni nebo prostě jenom zamachrovat, že máte jméno na autě Honzy Dohnala!"

Nabízíme vám možnost mít vaše jméno či přezdívku na voze Honda Civic VTi již od 200 Kč! Pokud chcete této ojedinělé nabídky využít, napište prosím na mail eva@wrckorallyteam.cz, kde se dozvíte vše potřebné!

Pozor! E-mail je nutné poslat a domluvit se do pondělí 3. 9. do 12h, abychom i my stihli vše zařídit a realizovat.

A protože my jedeme spolu, tak pojeďte s námi!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!