Zubrův tip na Barum Rally Zlín od Hermanna Gassnera jr.

Na nadcházející soutěž Intercontinental Rallye Challenge i českého mistrovství nám zaslal svůj tip Hermann Gassner junior.

Na nadcházející soutěž Intercontinental Rallye Challenge i českého mistrovství nám zaslal svůj tip Hermann Gassner junior. Čtyřiadvacetiletý Němec krotí již druhou sezónu vůz Škoda Fabia S2000, který je nejčastějším speciálem S2000 ve startovní listině na Barum Rally Zlín. V květnu se Gassnerovi podařilo dokončit soutěž ME Croatia Rally na druhé pozici.

"V první řadě musím říct, že tipovat je docela těžké, protože jsem nikdy ani neviděl zkoušky Barum Rally. Takže si to můžu spojit jen s informacemi, které jsem slyšel. Nehledě na to přeji všem jezdcům hodně štěstí!" vzkazuje sympaticky Hermann Gassner všem posádkám, které se o víkendu vrhnout do boje o co nejlepší umístění.

A jak vypadá komentář k tipu Hermanna Gassnera juniora?

1. Juho Hänninen – Juho byl v minulých letech vždy na Barum Rally rychlý. Myslím, že soutěž vyhraje, protože je horlivý ukázat svoji rychlost v IRC. Přeji mu vše dobré!

2. Jan Kopecký – Jan má velmi silnou sezonu v českém šampionátu a jistě bude tlačit na maximum. S jeho velmi dobrou znalostí zkoušek nebude snadné ho porazit.

3. Andreas Mikkelsen – Andreas ukazuje velké sebevědomí v posledních závodech, také mu hodně sedí Fabia. Bude to zajímavý souboj s dalšími dvěma jezdci Škody Motorsport.

4. Václav Pech jun. - Václav je jediný, kdo používá vůz S2000 s 1,6litrovým motorem, těžko říct, jak to vyjde. Přestože byl vždy ve Zlíně s Mitsubishi rychlý, nemyslím, že bude mít proti Škodovkám šanci.

5. Roman Kresta – Roman Kresta ukázal svoji stálou rychlost v českém mistrovství, ale možná jsou pro něj důležitější body v rámci ČR než nějaký z IRC.

6. Pavel Valoušek jun. – Pavel Valoušek neměl s Peugeotem dosud moc štěstí. Přeji mu dobrou rychlost na Barum Rally!

7. Karl Kruuda – Německá Rally byla pro Karla nešťastná, ale zná zkoušky z loňska, kde byl také docela rychlý. Nicméně nesoutěžil na asfaltu delší dobu…

8. Sepp Wiegand – Pro Seppa to bude opravdu obtížné, protože pojede poprvé na těchto rychlých a uskákaných zkouškách. Myslím, že když se zdrží nějakých problémů, může dosáhnout dobrého výsledku.

Zubrův tip na Barum Rally Zlín od Hermanna Gassnera jr.
1.HÄNNINEN Juho
2.KOPECKÝ Jan
3.MIKKELSEN Andreas
4.PECH Václav jun.
5.KRESTA Roman
6.VALOUŠEK Pavel jun.
7.KRUUDA Karl
8.WIEGAND Sepp

KO otázka zní pro Barum Rally následovně: Zvítězí Jan Kopecký ve více RZ než Andreas Mikkelsen? Ano nebo Ne? Co na to mladý německý závodník? "Myslím, že Andreas Mikkelsen zajede více nejrychlejších časů než Jan Kopecký." V jeho tipu zaškrtáváme tedy odpověď NE.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou v pátek 31. srpna 2012 ve 21,15 hodin. Připomeňme, že vítěz získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 3
DND
29. 8. 2012 15:081
0 0
Můj tip je:
1. MIKKELSEN Andreas
2. KOPECKÝ Jan
3. HÄNNINEN Juho
4. KRESTA Roman
5. PECH Václav
6. VALOUŠEK Pavel
7. SOLOWOW Michal
8. TARABUS Jaromír

smajlík
29. 8. 2012 16:522
0 0
Tak tarabus dá solowova určitě a valdu asi takysmajlík
30. 8. 2012 16:383
0 0
Valda není ve své kůži furt.. A Tarabus se hodně zlepšil.. Ale podle mě Pech bude ještě na horším pořadí... A věřím Kopejdovi.. No, uvidíme smajlík..
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!