Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 30. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z třicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Barum Rally Zlín.

Barum Rally Zlín

Třicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 1055 lidí. Jako vítěze Barum Rally jste volili převážně Jana Kopeckého (704 tipů). Správným vítězem se stal však jeho stájový kolega Juho Hänninen. Ten byl uveden na 126 tipech, častěji jste měli na mysli prvenství Mikkelsena (219 tipů). Druhé místo Romana Kresty jste správně uhodli v 8 případech, třetí "flek" Tomáše Kostky tipli 4 tipující.

KO otázka na třicátou letošní soutěž zněla: Zvítězí Jan Kopecký ve více RZ než Andreas Mikkelsen? Ano nebo Ne? Jan Kopecký zvítězil ve třech RZ, Andreas Mikkelsen pak ve čtyřech. Zajímavostí je, že oběma vypálil rybník celkový vítěz Juho Hänninen, ten byl nejrychlejší v 5 testech. Správná odpověď na KO otázku tedy je NE. 258 z Vás bralo bonusové body, 683 tipujících o ně naopak přišlo.

Nejúspěšněji na devátou soutěž IRC natipoval nick u.tur, který získal 28 bodů a může se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozvou na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro třicáté kolo tipovačky Hermann Gassner junior, zjistíme, že dokázal trefit 4 lidí v Top 8. Plusové body dostane německý jezdec za první místo Hänninena. KO otázka se Hermannovi také povedla a v součtu to dělá velmi nadprůměrných 11 bodů.

Zubrův tip na Barum Rally Zlín od Hermanna Gassnera jr.
1.HÄNNINEN Juho
2.KOPECKÝ Jan
3.MIKKELSEN Andreas
4.PECH Václav jun.
5.KRESTA Roman
6.VALOUŠEK Pavel jun.
7.KRUUDA Karl
8.WIEGAND Sepp

Nyní můžete tipovat na Rally of Great Britain.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!