Zubrův tip na Wales Rally GB od Marka Higginse

Expertem, který Vám může poradit s tipem na nadcházející Rally Great Britain, je anglický závodník Mark Higgins.

Expertem, který Vám může poradit s tipem na nadcházející Rally Great Britain, je zkušený anglický závodník Mark Higgins. Patnáctinásobný účastník této soutěže se letos za volantem zatím neobjevil, loni však stihl vyhrát i soutěž Asijsko-Pacifického mistrovství – International Rally of Queensland. Mimo to je trojnásobný mistr Anglie, třetí muž PWRC z roku 2007 a 45násobný účastník soutěží MS. V roce 2003 zavítal Mark Higgins i do Zlína na Barum Rally, odkud si odvezl 12. příčku.

1. Loeb – Bylo by velmi těžké sázet proti němu v okamžiku, když má fantastičtější formu než normálně.

2. Solberg – Peter se zoufale snaží získat další vítězství a Velká Británie byla pro něj vždy dobrá soutěž. Bylo by dobré vidět ho mít nějaké štěstí.

3. Latvala – Myslím, že Jari je také silným uchazečem o vítězství, má dlouholeté zkušenosti z těchto tratí z britského šampionátu. V případě, že nebude mít žádné problémy či dělat chyby je jeho rychlost nesporná.

4. Hirvonen – Bude až tady, ale myslím, že nejlepší čtyřka bude velmi těsná.

5. Ostberg – Má dobrou rychlost a pokud vše půjde dobře, může být i výše.

6. Tänak – Dobře debutoval loňský rok, takže má nějaké zkušenosti s podnikem i autem.

7. Atkinson – Když se vypořádá s autem i týmem, tak by zde mohl zajet dobrou soutěž.

8. Wilson – Myslím, že by Matthew mohl skočit do nejlepší osmičky. Jsem si jistý, že je po tom hladový po svém zranění a hlavně je vyrovnaný. Také doufám, že nevyšel ze cviku.

Zubrův tip na Wales Rally GB od Marka Higginse
1.LOEB Sebastien
2.SOLBERG Petter
3.LATVALA Jari-Matti
4.HIRVONEN Mikko
5.OSTBERG Mads
6.TÄNAK Ott
7.ATKINSON Chris
8.WILSON Matthew

KO otázka zní pro Wales Rally of Great Britain následovně: Dokáže Matthew Wilson dokončit soutěž do 8. místa včetně? Ano nebo Ne? Náš v pořadí již jedenatřicátý expert Wilsonovi věří jeho odpověď navíc vyplývá i z tipu a je: ANO.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou v pátek 14. září 2012 v 9,13 hodin. Připomeňme, že vítěz získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!